Поділитись:

Реал готує феєричне шоу, щоб представити Мбаппе

Четвер, 04 липня 2024, 10:21
131
0
0
Реал готує феєричне шоу, щоб представити Мбаппе

фото: https://www.instagram.com/k.mbappe/

Мадридський Реал має намір офіційно представити нову суперзірку - Кіліана Мбаппе - перед 80 000 вболівальників на стадіоні Сантьяго Бернабеу 16 липня.

На початку червня мадридці нарешті розкрили футбольну таємницю, оголосивши, що Мбаппе приєднається до них після свого відходу з Парі Сен-Жермен. Але заява клубу складалася лише зі слів, і світ ще не побачить француза в блискучій білій формі, яку він буде носити в сезоні 2024/25 і далі.

«Реал Мадрид та Кіліан Мбаппе досягли угоди, згідно з якою він буде гравцем Реалу протягом наступних п'яти сезонів», - це поки що єдине офіційне підтвердження від «Лос Бланкос», що вони підписали, можливо, найкращого гравця свого покоління.

Для Мадрида вже стало традицією розгортати червону доріжку для нових гравців - згадаймо хоча б презентацію Кріштіану Роналду у 2009 році. Але AS повідомляє, що клуб має намір зробити це «найбільш дивовижною презентацією футболіста», щоб підкреслити важливість Мбаппе.

У вівторок, 16 липня, Мбаппе прибуде до іспанської столиці - дата призначена незалежно від того, чи вийде Франція до фіналу Євро-2024 двома днями раніше - і спочатку пройде медичні формальності. Того вечора, починаючи з 19:00 за місцевим часом, він вийде з роздягальні Бернабеу на піднятий подіум, оточений вогнем, який не виглядав би недоречно на концерті Тейлор Свіфт. Під звуки музики 25-річний футболіст пройде Г-подібним подіумом до сцени перед Північним фондом, де на нього чекатимуть президент клубу Флорентіно Перес та почесний президент Піррі.

Мбаппе буде в повній формі Мадрида зі своїм ім'ям та новим номером. Вперше в кар'єрі він одягне футболку з дев'ятим номером, який востаннє носив його земляк і мадридська легенда Карім Бензема. Але, як і у випадку з Роналду 15 років тому, очікується, що це буде тимчасово, поки не з'явиться його улюблена футболка - десятий номер Луки Модріча.

Читайте також: Відомо, скільки Динамо заплатило за трансфер Рубчинського із Дніпра-1

У Топ-10 бомбардирів Євро-2024 - нові лідери

 

131
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS