Поділитись:

Ексфорвард Ліверпуля влаштував п'яну бійку на вулиці Лондона (+ВІДЕО)

Середа, 03 липня 2024, 11:47
202
0
0
Ексфорвард Ліверпуля влаштував п'яну бійку на вулиці Лондона (+ВІДЕО)

Фото: GettyImages

Колишній нападник Ліверпуля, Ньюкасла та Вест Гема Енді Керролл знову потрапив у скандал. 35-річний форвард, який зараз виступає за французький Ам'єн, влаштував п'яну бійку на вулиці Лондона.

За повідомленням The Sun, бійка сталася на вулиці Мейфер, де Керролл щойно вечеряв зі своєю дружиною Біллі Маклоу в ресторані Sexy Fish.

Причини та подробиці бійки невідомі. Відомо лише, що ситуація швидко вийшла з-під контролю, і Керролл почав погрожувати перехожим, які намагалися його заспокоїти. Очевидці повідомляють, що о 1:00 ночі він хитався вулицею і кричав: «Ви хочете проблем?« Ця поведінка виглядає ганебною та неприпустимою.

Це вже не перший раз, коли Керролл потрапляє на шпальти газет через свою поведінку. 14 років тому йому довелося спростовувати чутки про участь в оргії з вживанням кокаїну в будинку Кевіна Нолана (за інформацією The Standard).

Зважаючи на те, що незабаром розпочинається передсезонна підготовка для Ам'єна, який виступає у другому французькому дивізіоні, Керроллу слід сподіватися на лояльне ставлення з боку клубу. Оскільки жоден англійський клуб, схоже, не зацікавлений у його послугах, то суворе покарання від Ам'єна може призвести до розірвання контракту.

Джерело: The Sun

Читайте також: Голкіпер Румунії відволікся на кросівки й пропустив вирішальний гол (+ФОТО)

Піхальонок розповів, із ким найбільше спілкується в Динамо

Суперкомп'ютер назвав нового фаворита Євро-2024

Стали відомі пари 1/4 фіналу Кубка Америки

 

202
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS