Поділитись:

Новачок Ворскли: Це дуже високий рівень, і я щасливий, що буду на радарі національної збірної

Середа, 03 липня 2024, 11:03
177
0
0
Новачок Ворскли: Це дуже високий рівень, і я щасливий, що буду на радарі національної збірної

фото ФК Ворскла

Новачок Ворскли Демір Шкрієль прокоментував свій перехід до «зелено-білих» та розповів про свої цілі в полтавському клубі.

«Я надзвичайно задоволений тим, що прийшов у такий клуб, з високими цілями, які були поставлені перед нами, і це, безумовно, вихід у Європу.

Зараз настав час для нового кроку вперед в сильній лізі. Я дуже задоволений командою і теплим прийняттям у клубі. Той факт, що я взяв 10 номер, чітко свідчить про те, які амбіції в мене у цьому сезоні, і я докладу всіх зусиль, щоб виправдати очікування всіх людей у ​​Ворсклі, які вірять у мене

Життя в Україні зараз чудове, особисті умови фантастичні, я підписав контракт на три роки. Це дуже високий рівень, і я щасливий, що буду на радарі національної збірної», - сказав Шкріель.

Нагадаємо, що минулий сезон 26-річний чорногорський атакувальний гравець провів у клубі Морнар Бар, за який він зіграв 37 матчів, забивши 5 голів та віддавши 9 асистів. Окрім того, Деміра визнали найкращим гравцем сезону в чемпіонаті Чорногорії, а його гра привернула увагу тренерів збірної, за яку він дебютував у березні 2024 року в матчі з Білоруссю (2-0).

Джерело: Radio televizija Rožaje

Читайте також:

Карпати підписали контракт із капітаном юнацької збірної України

Олександрія представила нового спортивного директора

Олімпійська збірна України зіграє два товариські матчі перед Олімпіадою

177
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS