Поділитись:

Лінекер розніс збірну Англії: Вони виглядали як заблудлі душі

Понеділок, 01 липня 2024, 22:04
130
0
0
Лінекер розніс збірну Англії: Вони виглядали як заблудлі душі

Фото: GettyImages

Легендарний англійський футболіст і експерт Гарі Лінекер не стримав емоцій після матчу 1/8 фіналу Євро-2024, де збірна Англії здолала Словаччину з рахунком 2:1.

Зустріч не запам'яталася якісною грою з боку англійців, адже їм знадобилося додатковий час, щоб вирвати перемогу. Переломним моментом став гол Джуда Беллінгема на 95-й хвилині, а вже в екстратаймі Гаррі Кейн реалізував пенальті.

Лінекер не приховував свого розчарування грою збірної.

«Я не можу пригадати жодного матчу, в якому Англія грала б так погано, як у цій зустрічі, за винятком кінцівки. У них два удари у площину воріт за матч, і один із них було завдано головою. Але на цьому все.

 

Вони не були згуртованими. Вони були розрізненими. Вони знову були незбалансованими, як і багато разів на цьому турнірі. Вони грали глибоко, вони були роз'єднані, відстань від захисників до нападників була занадто великою, вони не грали щільно.

 

Виникло відчуття, що вони вперше побачили одне одного, вийшли на поле і спробували пограти у футбол. Вони виглядали як заблудлі душі. Я не думаю, що вони справді знають, що вони мають робити, у чому полягає їхня робота, як має грати команда», - підсумував Лінекер.

Важко не погодитися з критикою Лінекера. Збірна Англії, бувши одним з фаворитів турніру, поки що не демонструє переконливої гри, а перемога над Словаччиною виявилася доволі невиразною.

Англія вийшла у чвертьфінал, де зіграє зі Швейцарією.

Джерело: The Telegraph

Читайте також: Де Брюйне про матч із Францією: Щоб перемогти, Бельгії потрібно зіграти дуже добре

Челсі зробить ставку на Мудрика в новому сезоні

УЄФА закриє очі на скандальні дії Беллінгема і Райса на Євро-2024

130
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS