Поділитись:

Дніпро-1 практично розібрали інші клуби, у команді залишається 10 футболістів

Автор: Іван Чирко |
Понеділок, 01 липня 2024, 18:30
593
0
0
Дніпро-1 практично розібрали інші клуби, у команді залишається 10 футболістів

фото СК Дніпро-1

Керівництво Дніпра-1 перенесло клубний збір із 1 на 8 липня. Більшість пов'язують це із бажанням продати тих гравців, які досі залишаються в клубі. Таких футболістів у команді залишилось небагато, оскільки Дніпро-1 буквально розібрали інші команди. Тому ми вирішили пройтися по складу Дніпра-1 із минулого сезону та подивитись, хто й де з гравців «спортклубівців» перебуває зараз.

Воротарі:

Євген Волинець – основний голкіпер дніпрян (24 матчі, 9 кліншитів) вже знайшов собі нову команду, перебравшись на правах вільного агента до Полісся, з яким підписав контракт на 2 роки.

Яків Кінарейкін – 20-річний талант дніпровського клубу в минулому сезоні зіграв 14 матчів за Дніпро-1, оформивши в них 2 кліншити. Нині він досі гравець дніпрян, з яким у нього контракт до 31 грудня 2024 року. Окрім того, він заявляв, що готовий залишитись та стати основним воротарем Дніпра-1. Тому не дивно, що поки що Яків не знайшов нову команду, але в разі чого претенденти на перспективного голкіпера мають бути. Зокрема, вже з'являлись чутки про інтерес до нього Олександрії.

Валерій Юрчук – у 34-річного воротаря 30 червня завершився контракт із дніпрянами (тут і далі дані Transfermarkt). Тому зараз він перебуває в статусі вільного агента.

Владислав Крапівцов – основний воротар збірної України U-19 та юнацької команди Дніпра-1 теж мав контракт до 30 червня. Тому зараз перебуває без клубу, але в разі гарного виступу у складі юнацької збірної України на Євро, яке стартує 15 липня, проблем із працевлаштуванням у нього не має виникнути.

Захисники:

Олександр Сваток – капітан Дніпра-1 та центрбек збірної України за 1,2 млн євро перебрався до американського Остіна, з яким підписав контракт на 3,5 роки. 

Едуард Сарапій – 25-річний центральний захисник має контракт із Дніпром-1 до 31 грудня 2025 року, а тому на ньому «спортклубівці» ще мають шанси заробити. Тим більше, що й претенденти на одного з лідерів дніпрян є. Зокрема, в ЗМІ в цьому контексті згадувались Полісся та Карпати.

Олег Горін – 24-річний центральний захисник перейшов до Дніпра-1 влітку 2023 року із Минаю, але майже не грав, з'явившись на полі в складі дніпровської команди лише в 7 поєдинках. Про інтерес до нього з боку інших клубів інформації не було, а його угода з дніпрянами розрахована до 30 червня 2025 року. 

Олексій Авраменко – в одного з лідерів Дніпра-1 U-19 30 червня сплив контракт із клубом. Тому нині 20-річний центрбек перебуває в статусі вільного агента, але, за інформацією Камон, Плей, невдовзі має стати гравцем Карпат.

Сергій Горбунов – 30-річний універсальний фланговий гравець мав контракт із Дніпром-1 до 30 червня. Тому нині перебуває в статусі вільного агента та займається пошуком нового клубу. 

Денис Мірошніченко – 29-річний правий захисник має ще рік контракту із дніпрянами, але, за інформацією ТаТоТаке, Денис перебуває на просунутій стадії перемовин про повернення в рідні Карпати.

Володимир Адамюк – один з лідерів Дніпра-1 кількох минулих сезонів має контракт із клубом до 31 грудня 2024 року. Проте нині 32-річний правий захисник, за інформацією Ігоря Бурбаса, перебуває за крок до переходу в Карпати.

Євген Пасіч – у 30-річного флангового гравця 30 червня завершився контракт із дніпрянами. Тому зараз він перебуває у статусі вільного агента, але навряд чи це буде тривати довго, оскільки в ЗМІ з'являлась інформація про зацікавленість у ньому ЛНЗ та Чорноморця.

Півзахисники:

Максим Мельниченко – 19-річний опорний півзахисник юнацької збірної України теж перебуває в статусі вільного агента, оскільки його контракт із Дніпром-1 сплив 30 червня. Інтерес до нього проявляли Карпати, з якими, за інформацією Камон, Плей, він вже підписав контракт.

Олександр Піхальонок – лідер дніпрян був проданий за 2,5 млн євро в київське Динамо, з яким 27-річний футболіст підписав контракт на 5 років. 

Валентин Рубчинський – півзахисник молодіжної збірної України має контракт зі «спортклубівцями» до 30 червня 2025 року. Тому Дніпро-1 намагається заробити на його трансфері. Тим більше, що й інтерес до 22-річного футболіста є чималий. Зокрема, в ЗМІ з'являлись чутки про Полісся, Динамо, Шахтар та Карпати.

Руслан Бабенко – контракт 31-річного опорника із дніпрянами сплив 30 червня, а тому він на правах вільного агента перебрався до Полісся, з яким підписав контракт на 2 роки.

Ігор Когут – рекордсмен Дніпра-1 за кількістю матчів (150) нині чекає вирішення ситуації із клубом, хоч у нього 30 червня завершився контракт із ним. Та все ж і пропозиції від інших клубів 28-річний півзахисник має. Зокрема, з'являлися чутки про Буковину, Металіст 1925 та Чорноморець.

Володимир Танчик – універсал дніпрян у минулому сезоні закривав багато дірок у складі команди, а нині перебуває в статусі вільного агента, оскільки його контракт із клубом сплив 30 червня. Попри це, жодних новин щодо майбутнього клубу 32-річного футболіста не з'являлось.

Богдан Лєднєв – 26-річний атакувальний півзахисник має контракт із Дніпром-1 до 30 червня 2026 року, а тому «спортклубівці» можуть спробувати заробити на його трансфері. Тим більше, що охочі підписати основного гравця команди Максимова є. Зокрема, sport.ua повідомляв, що інтерес до нього проявляють Карпати, Колос та Кривбас.

Олег Очеретько - півзахисник молодіжної збірної України прийшов до Дніпра-1 взимку 2024 року та став основним у весняній частині сезону, а влітку 21-річний футболіст повернувся з оренди до Шахтаря.

Максим Третьяков – 28-річний вінгер має контракт із дніпрянами до 30 червня 2026 року. Проте через травму він майже не грав, а тому заробити на ньому Дніпру-1 буде складно, оскільки й інсайдів про зацікавленість у ньому з боку інших клубів не з'являлось.

Рамік Гаджиєв – футболіст юнацької збірної України став гравцем ротації в команді Максимова та навіть забив дебютний гол на дорослому рівні. Нині ж 18-річний півзахисник готується до юнацького Євро, яке стартує 15 липня. Після чого, напевно, шукатиме новий клуб, а поки що він залишається в Дніпрі-1, з яким у нього контракт до 30 червня 2025 року.  

Олексій Гуцуляк - один з найкращих бомбардирів Дніпра-1 за 600 тисяч євро перейшов у Полісся, з яким 26-річний вінгер підписав контракт на 2 роки.

Нападники:

Олександр Філіппов - 31-річний бомбардир дніпрян, за інформацією ТаТоТаке, підписав контракт з Олександрією на 2 роки. Перейшов же він до «містян» на правах вільного агента, оскільки його угода з Дніпром-1 завершилась 30 червня.

Даніель Ківінда – про перспективного форварда говорять кілька років, але більш-менш стабільно з'являтись на полі він почав з'являтись у другій половині минулого сезону. Проте, за інформацією Камон, Плей, інтерес до нього проявляють англійський Брентфорд та американський Шарлотт, а тому дніпряни ще можуть підзаробити на трансфері 19-річного футболіста, оскільки його контракт із клубом розрахований до 31 грудня 2024 року.

Читайте також: 

Мамардашвілі, Кроос, Канте та інші: збірна групового етапу Євро-2024

Динамо повертається до великої боротьби чи це лише міраж?

Transfermarkt оновив вартість футболістів УПЛ: Судаков подорожчав, а Матвієнко подешевшав

593
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS