Поділитись:

Ексзахисник Манчестер Юнайтед не влаштовує селекційну службу Динамо

Понеділок, 01 липня 2024, 13:22
273
0
1
Ексзахисник Манчестер Юнайтед не влаштовує селекційну службу Динамо

фото: Google

Телеграм-канал «Футбол з вертольоту» відреагував на інформацію польських ЗМІ, що Динамо зробило пропозицію щодо трансферу захисника Шльонска Лукаша Бейгера.

«Однак гравець не сподобався селекційній службі клубу, особливо його здатність до фізичної боротьби й боротьби на другому поверсі. Тим самим, кандидатура польського захисника станом на сьогодні є неактуальною для Динамо. Жодних офіційних пропозицій київський клуб не робив.

 

Польська преса роздмухує цей інтерес, адже в ньому зацікавлені як агенти, так і Шльонск, який має намір продати захисника і за допомогою штучного ажіотажу хоче підняти ціну на Лукаша. Таким чином не варто розраховувати на цей перехід до столичного клубу», - йдеться у повідомленні джерела.

22-річний футболіст має досвід виступів за молодіжні команди Манчестер Юнайтед (2018-2021 роки). Після цього він перейшов до Шльонска, де став важливим гравцем основного складу.

У минулому сезоні Бейгер зіграв за віцечемпіона Польщі 32 матчі в Екстракласі.

Transfermarkt оцінює трансферну вартість Бейгера в 1,5 мільйона євро. Його контракт зі Шльонском діє до 30 червня 2025 року.

Варто зазначити, що Бейгер також викликався до юнацької та молодіжної збірних Польщі.

Читайте також: Русин про адаптацію в Англії: Просто констатую, для мене сезон був невдалий

Кривбас зіграє товариський матч з учасником Ліги чемпіонів

273
0
Надрукувати
мітки:
1 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS