Поділитись:

Президен Лівого берега: З нового сезону на нашому стадіоні гратимуть дві команди

Понеділок, 01 липня 2024, 12:37
291
0
0
Президен Лівого берега: З нового сезону на нашому стадіоні гратимуть дві команди

фото ФК Металіст 1925

Микола Лавренко розповів, у скільки обходилась оренда стадіону Лівий берег клубам УПЛ, а також повідомив, хто в наступному сезоні гратиме на цій арені.

– Арена Лівий берег минулого сезону приймала матчі УПЛ, прихистивши Металіст 1925, Зорю, Шахтар. Який профіт ви отримали за рахунок оренди стадіону?

– Кожна з цих команд платила по 300 тисяч гривень за оренду. Квитками, рекламою та безпекою забезпечують орендарі. Окремо ми побудували укриття, аби мати можливість проводити матчі з глядачами. Ви повинні зрозуміти, що з цих коштів ми мали розрахуватися з ДСНС, медиками, за безпеку.

З цього досвіду ми зробили певні висновки. З нового сезону на нашому стадіоні гратимуть дві команди – Лівий берег і Шахтар. Зараз вам про це скажу офіційно. Якщо Шахтар у цей день не гратиме за календарем або коли це випадає на матчі перед Лігою чемпіонів та їм буде зручніше грати у Львові, він має право поступитися іншій команді.

Одразу скажу, що відсоток невеликий, при тому, що ми повністю здавали в оренду наш стадіон. В зимові та весняні місяці навантаження на поле колосальне, внаслідок чого виникали певні проблеми з газоном. Та все одно ми побачили, що поле виглядало краще, ніж у тих, у кого не було такого навантаження.

– В історії співпраці з Металістом 1925 та Зорею поставлена крапка?

– З дозволу Шахтаря, за умови, коли в цей день вони не грають на Лівому березі, можливо. У нас будуть розведені матчі між Шахтарем та Лівим берегом.

– Співпраця Лівого берега та Шахтаря передбачає для вас додаткові бонуси? 

– Нічого. З нашої сторони – технічна консультація. Шахтар може на своїх матчах брендувати стадіон, ставити LED-панелі. Вони вивчали роботу наших фахівців і залишилися задоволеними. Зараз ми вивчаємо можливість збільшити кількість місць для глядачів, щоб на матчах Шахтаря була максимальна заповнюваність трибун.

Джерело: УФ

Читайте також:

Пушич про Олімпіаду: Для нас було важливо максимально лояльно та з розумінням підійти до цього питання

Кривбас зіграє товариський матч з учасником Ліги чемпіонів

Досвідчений півзахисник повідомив про відхід із Колоса

291
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS