Поділитись:

Воротар України прокоментував виступи на Євро

Субота, 29 червня 2024, 19:20
120
0
0
Воротар України прокоментував виступи на Євро

фото: УАФ

Воротар збірної України, володар призу «Лев матчу» в поєдинках зі Словаччиною (2:1) та Бельгією (0:0), Анатолій Трубін зробив допис у соцмережах щодо виступу національної команди на Євро-2024.

«Особливе Євро для мене, для нашої команди та України. Під час перебування збірної на такому турнірі важливо було підняти не лише тему футболу, а й інші важливі теми для нашої країни та світу.

 

Дуже радий бути частиною цієї команди. Так, на жаль, усе склалося не так, як ми всі хотіли. Але кожна хвилина, кожен момент, кожна гра та кожне тренування зі збірною назавжди залишили великий слід у моїй пам’яті та в моєму серці. Дякую всім за підтримку та за те, що були з нами, незважаючи ні на що. Готуватимемося та працюватимемо далі. Та вже скоро зустрінемося!»

Нагадаємо, збірна України зіграла на Євро три матчі: у першому поступилась Румунії (3:0), у другому перемогла Словаччину (2:1)та зіграла в нічию з Бельгією (0:0). Проте через найгіршу у групі різницю м'ячів із чотирьма очками та останнім місцем покинула турнір.

Читайте також: Агент англійських клубів назвав українців, які могли б перейти до топчемпіонатів

Між тренером збірної Франції та легендою команди виник серйозний конфлікт

120
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS