Поділитись:

Сім'ї гравців збірної Англії постраждали від фанатів

П'ятниця, 28 червня 2024, 14:22
81
0
0
Сім'ї гравців збірної Англії постраждали від фанатів

фото: Getty Images

Захисник збірної Англії Езрі Конса розповів, що сім'ї деяких гравців були закидані пивними стаканчиками вболівальників після нічиєї «трьох левів» зі Словенією (0:0).

Бос збірної Англії Гарет Саутгейт став мішенню для вболівальників наприкінці матчу, коли він підійшов, щоб поаплодувати вболівальникам. Хоча 53-річний тренер применшив значення цього інциденту, Конса повідомив, що навіть сім'ї деяких гравців, які сиділи в тих секторах стадіону RheinEnergieStadion, постраждали.

Під час спілкування зі ЗМІ Консу запитали про інцидент з Саутгейтом, на що він відповів:

«Ми знали про це, тому що я думаю, що хтось із членів нашої сім'ї отримав удар кількома напоями. Ми знали, але не говорили про це як гравці.

 

Ми перевіряємо, як вони. На трибунах є діти з сім'ями, тому ми завжди повинні перевіряти їх, заспокоювати й питати, чи все в порядку.

 

Мого брата вдарили, кількох інших. Але ми не говорили про це занадто багато, і ми мало що можемо з цим зробити».

Англія приїхала на турнір як один з явних фаворитів на перемогу в змаганнях, однак, поки що це не відобразилося на полі. Проте їм вдалося вийти до 1/8 Євро з першого місця у своїй групі.

«Три леви» зіграють зі Словаччиною 30 червня на Велтінс-Арені, намагаючись пробитися до чвертьфіналу турніру, прагнучи виграти свій перший великий титул з 1966 року.

Читайте також: Гравці української команди потрапили у символічну збірну футболістів, що покинули Євро-2024

Ребров емоційно прокоментував виліт України з Євро-2024

81
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS