Поділитись:

Попов про Себальйоса: Подивимося на нього в матчі з Шахтарем

П'ятниця, 28 червня 2024, 10:38
232
0
0
Попов про Себальйоса: Подивимося на нього в матчі з Шахтарем

фото ФК Динамо Київ

Захисник Динамо Денис Попов в коментарі клубній пресслужбі поділився враженнями від перших тренувальних днів, а також оцінив новачка «біло-синіх» Браяна Себальйоса.

- Це вже не перший тренувальний день. Потихеньку втягуєтеся в роботу?

- Так, у нас зараз великі навантаження, тож трохи важкувато. Але хлопці виконують усю роботу, стараються – думаю, всі готувалися під час відпустки. Зараз після інтенсивного циклу матимемо один напіввихідний, і далі будемо продовжувати готуватися у дворазовому режимі.

- Зараз найважча робота – це бігова?

- Так, безперечно. Плюс ще жарко – понад 30 градусів на вулиці. Не те щоб важко, але задуха, дихати немає чим, усе плавиться.

- Сьогодні команді представили новачка – конкурента на позиції центрального захисника. Чи встигнув скласти перше враження по першому тренуванню?

- Непогано з м’ячем діє. Але подивимося на нього в матчі з Шахтарем (посміхається). По першому дню важко сказати, потрібно в справжньому «бою» з хорошою командою перевірити. Загалом, якщо його запросили до «Динамо», то поганим футболістом він точно не може бути.

- Які очікування від закордонного збору?

- На даний момент поки не думаємо про це. Зараз потрібно привести всіх гравців до спільних кондицій, набігати певний кілометраж, набрати фізичні кондиції. На зборах, як завжди, тренерський штаб буде награвати певні зв’язки та комбінації, і вже ближче до офіційних матчів будуть визначатися зі складом.

Читайте також:

Півзахисник Динамо близький до переходу в чемпіонат Польщі

Офіційно: Динамо орендувало колумбійського центрального захисника

Крім Лаціо на Шапаренка претендують ще декілька клубів із топчемпіонатів

232
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS