Поділитись:

Мбаппе не задоволений маскою, в якій змушений грати за збірну Франції

П'ятниця, 28 червня 2024, 10:21
204
0
0
Мбаппе не задоволений маскою, в якій змушений грати за збірну Франції

фото: Getty Images

Кіліан Мбаппе зламав ніс у зіткненні з австрійцем Кевіном Дансо в матчі Євро-2024. З кров'ю, що стікала по обличчю, капітана збірної Франції доставили до лікарні. Тести підтвердили перелом, але також надали елемент заспокоєння - негайної операції не знадобилося. Однак йому доведеться носити маску до кінця турніру, а операція після Євро-2024 все ще залишається на порядку денному. 

Після інциденту маску для Мбаппе поспішили виготовити, адже матч проти Нідерландів відбувся вже через чотири дні. Експерти тоді підрахували, що на виготовлення маски, яка буде адаптована до обличчя майбутнього форварда Реала, знадобиться п'ять днів. 

Однак цей процес був прискорений, і він отримав маску в четвер, всього за три дні після інциденту і за день до матчу проти Нідерландів. Однак маска має свої недоліки, про які тепер стало відомо L'Équipe. 

Товщина маски становить 5 мм, що набагато перевищує стандарти, і значно більше, ніж хотів би сам Мбаппе, як повідомляє L'Équipe. Така товщина є результатом додавання мусу для обмеження ударів. Однак, на жаль, це призвело до того, що периферійний зір Мбаппе сильно обмежений. 

Нагадаємо, що Франція зіграє проти Бельгії 1 липня у рамках 1/8 фіналу Євро-2024.

Читайте також: Відомо, за яку суму Атлетіко готовий купити Довбика після його гри на Євро

Відомий тренер назвав футболістів збірної України, які подорожчають після Євро-2024

204
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS