Поділитись:

Зваблива дочка Гвардіоли відпочиває на пляжі Ібіци (+ФОТО)

Четвер, 27 червня 2024, 15:47
1058
0
0
Зваблива дочка Гвардіоли відпочиває на пляжі Ібіци (+ФОТО)

Фото: Instagram @maria.guardiola

Дочка головного тренера Манчестер Сіті Пепа Гвардіоли, Марія, підкорила соціальні мережі світлинами з літнього відпочинку.

53-річний Гвардіола увійшов в історію минулого сезону, адже вчетверте поспіль привів "містян" до чемпіонства Англійської Прем'єр-ліги. Зараз каталонський тренер насолоджується заслуженим відпочинком після чергового виснажливого сезону.

Дочка колишнього головного тренера Барселони також вирушила назустріч сонцю на Ібіцу. Марія поділилася фото в Instagram, де вона в білій сукні та сонцезахисних окулярах ніжиться під іспанським сонцем.

Соцмережева знаменитість вразила своїх 953 000 підписників, які залишили понад 43 000 лайків та захоплені коментарі.

Вона старша з трьох дітей Гвардіоли та бізнеследі Крістіни Серри. Марія також має близькі стосунки зі своїм братом Маріусом та сестрою Валентиною.

Фото: Instagram @maria.guardiolaФото: Instagram @maria.guardiolaФото: Instagram @maria.guardiolaФото: Instagram @maria.guardiolaФото: Instagram @maria.guardiolaФото: Instagram @maria.guardiolaФото: Instagram @maria.guardiolaФото: Instagram @maria.guardiolaФото: Instagram @maria.guardiolaФото: Instagram @maria.guardiolaФото: Instagram @maria.guardiolaФото: Instagram @maria.guardiola https://www.instagram.com/p/C7KcAVvtVDv/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==https://www.instagram.com/p/C7KcAVvtVDv/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==

Читайте також: Колишня ексдинамівця похизувалася своїми формами (+ФОТО)

Уболівальник звалився на Роналду з трибуни (+ВІДЕО)

Сексапільна футболістка Аліша Леманн поділилася світлинами з пляжу (+ФОТО)

1058
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS