Поділитись:

Довбик: Останні дві гри показали, що матч з Румунією був випадковістю

Четвер, 27 червня 2024, 09:45
434
0
0
Довбик: Останні дві гри показали, що матч з Румунією був випадковістю

Артем Довбик після матчу з Бельгією (0-0) підбив підсумки Євро-2024 для себе та збірної України. Нагадаємо, що українці набрали 4 бали в групі із Румунією, Бельгією та Словаччиною, але зайняли останнє місце через гіршу кількість забитих та пропущених голів.

– Дуже прикро. Все вирішила наша гра перша невдала. Останні дві гри показали, що це була випадковість. На жаль, таке у футболі трапляється.

– У тебе сьогодні були хороші моменти й з правої, і з лівої ноги.

– Буває таке, коли не залітає. Сьогодні команда добре боролася на футбольному полі, були моменти. Але якщо навіть вболівальники збірної Бельгії освистували свою команду… Так, прикро вилітати. Ці незабиті моменти в голові. Буду довго їх памʼятати.

– Від тебе було дуже багато очікувань – найкращий бомбардир Ла Ліги. Як ти для себе оцінюєш це Євро? 0 голів, але всі матчі в основному складі.

– Бачите, що зараз і в Лукаку нуль голів, і Кейн має 1 гол. Це такий турнір, на якому або воно піде, або воно, на жаль, у мене не пішло. Я в жодному разі не опускаю руки. Я працюю. Є час трохи відпочити та буду готуватися до нового сезону.

– Як ти думаєш, що цій команді треба ще змінити, щоб вона стала більш впевненою?

– Важко одразу сказати. Ми бачимо, що сьогодні грали проти топової збірної Бельгії. Можливо, матчів з такими командами треба більше грати: Німеччина, Англія, Франція, щоб у нас приходила ця впевненість з самого початку.

– Минулого Євро ви так розкрилися, цього разу не вдалося. Як підсумуєте для себе цей турнір?

– Оцінюю його негативно, звісно, тому що команда не вийшла з групи. Так, бувають як позитивні, так і негативні моменти. На жаль, цей Євро більше негативний.

Джерело: Трибуна

Читайте також:

Відомі оцінки гравців збірної України у матчі з Бельгією

Україна не зуміла переграти Бельгію та покинула Євро-2024 (+ВІДЕО)

Відомі всі пари 1/8 фіналу Євро-2024

434
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS