Поділитись:

Охоронець збірної України: Кожен матч ми говоримо УЄФА про те, що для нас це герої, але їм все одно

Середа, 26 червня 2024, 12:19
580
0
0
Охоронець збірної України: Кожен матч ми говоримо УЄФА про те, що для нас це герої, але їм все одно

Керівник служби безпеки збірної України Андрій Таран, пояснив, чому під час міжнародних матчів в українських вболівальників забирають символіку полку «Азов».

– Я бачив, як кілька разів ти йшов на сектор до ультрас, забирав якісь прапори, символіку українську. Це робив ти, а не стюарди чи охорона УЄФА. Поясни, як це відбувається, чому ти це робиш?

– В УЄФА є партнер – компанія FARE (Football Against Rasism). Вони слідкують за усіма забороненими символами. Бачать в логотипі «Азова» – там є крюк Вольфсангеля – бачать у ньому якісь нацистські написи й так далі.

Кожен матч ми говоримо їм про те, що для нас це герої, це наш підрозділ, хлопці воюють і так далі. Їх це не цікавить. Коли на трибуні з'являється прапор «Азова», логотип – ти розумієш, що це штраф для асоціації, це гроші, які могли б піти кудись.

– Який штраф плюс-мінус?

– 5-7 тисяч євро. Тому змушений іти на сектор. Хлопці мене знають, я з усіма спілкуюся, ми їм допомагаємо. Я підходжу, кажу: «Хлопці, дивіться, я краще візьму цей прапор, розпишу у пацанів, віддам вам після матчу, продасте на аукціоні, і підуть ті гроші знаємо, куди, ніж зараз ми будемо платити штрафи».

Буває таке, що ти прийшов, один забрав, відніс, поклав, мені мій колега, який в контролрумі, каже: «Там ще один вивісили». Ти знову йдеш туди. Буває таке, що вони не знають, хто ти такий, каже: «Я тобі не віддам його». – «Слухай, пішли разом у роздягальню». – «Ну як, пішли в роздягальню? Я що, прийшов футбол дивитися?» Ну, таке, в жарт, але віддають, підписуємо, забираємо, просимо

А якщо приходить хтось зі стюардів – буде це просто виривати, це буде конфлікт. УЄФА це буде розцінювати як агресію, матч зупинять – для чого це все треба? – розповів Таран.

Джерело: Трендець

Читайте також:

Україна - Бельгія: орієнтовні склади команд на матч групового етапу Євро-2024, 26 червня 2024

Україна - Бельгія: прогноз Конкурента на матч групи E, 26 червня 2024

Де дивитися вирішальний матч Євро-2024 Україна - Бельгія

580
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS