Поділитись:

Україна - Бельгія: орієнтовні склади команд на матч групового етапу Євро-2024, 26 червня 2024

Автор: Іван Чирко |
Середа, 26 червня 2024, 10:41
333
0
0
Україна - Бельгія: орієнтовні склади команд на матч групового етапу Євро-2024, 26 червня 2024

Третій тур Євро-2024 у розпалі й сьогодні дійшла зіграти матчі найбільш інтригуючій групі. Румунія, Бельгія, Словаччина та Україна мають по 3 бали, але розташовується в переліченому порядку через різницю голів. Тому 3 із 4 команд влаштує нічия, а Україні треба перемагати. Спробують зробити це «синьо-жовті» у грі з Бельгією, яка стартує о 19:00 за київським часом, а поки що ми пропонуємо до вашої уваги орієнтовні склади команд на цей матч. 

Україна

Склад збірної України на сьогоднішній матч велика загадка. З однієї сторони, «синьо-жовті» награвали схему з трьома центрбеками в товариській грі проти Німеччини, а з іншої, українцям сьогодні потрібно перемагати. Тому очікуємо зі старту матчу схему з 3-4-3, а вже по ходу гри, якщо нам потрібно буде забивати перебудуємось на звичні 4-3-3.

У воротах очікуємо Трубіна, який добре зіграв проти Словаччини. В центрі захисту зіграє трійка з матчу проти Німеччини: Забарний - Сваток - Матвієнко. Натомість на флангах захисту очікуємо змін в порівнянні з попереднім матчем. По-перше, має повернутись в склад Конопля, який відпочив у грі зі Словаччиною, допоки по флангу бігав Тимчик, чим він і запам'ятався, але в захисті у нього було багато проблем. По-друге, зліва має повернутись в склад Миколенка, який відновився від травми. Зінченко ж, хоч і зіграв добре в попередніх матчах, але при грі в захисті він дає великої надійності, а тому розпочне матч на лаві запасних.

У центрі поля має вийти Степаненко, якого готували до цього матчу. А поруч з ним має виходити, або Шапаренко, або Судаков. Причому обох їх важко викинути зі старту, проте, при зміні схеми це доведеться робити. Ми вважаємо, що зіграє Шапаренко, який видав чудовий матч проти Словаччини. Окрім того, він більше працює на захист, у той час, як Судаков заточений на креатив.

У нападі очікуємо появи на флангах Циганкова та Мудрика, які пропустили передматчеве тренування, але за словами Реброва до гри вони мають бути готові. Центральним нападником буде Яремчук, і не лише через переможний гол у попередньому матчі, а й через те, що він більше працює на команду та кращий у пресингу.

Орієнтовний склад збірної України на матч із БельгіїОрієнтовний склад збірної України на матч із Бельгією

Круті бонуси на матчі Чемпіонату Європи можна знайти тут.

Бельгія

Доменіко Тедеско тренер емоційний та схильний до різких змін, якщо йому щось не подобається. Проте після перемоги над Румунією (2-0) цього не варто чекати.

У воротах «червоних дияволів» вийде Кастельс, який основний за відсутності Куртуа. У захисті справа зіграє Кастань, який відповідає за весь фланг. Тим більше, що сьогодні через дискваліфікацію буде  відсутній Лукебакіо, який у попередніх матчах грав правого вінгера. У центрі є основна пара Фас-Вертонген, які хоч і не надто надійні, але зіграні. Натомість зліва гібридна роль у Теата, який номінально є центрбеком, але при атаці утворює трійку з Фасом і Вертонгеном, повністю віддаючи фланг Доку, а при обороні він стає лівим захисником, хоча інколи може й звужуватись і тоді Доку сідає п'ятим захисником.

Пару центральних півзахисників мають скласти, як і в грі з Румунією, більш атакувальний Тілеманс та орієнтований на відбір м'яча та гру в захисті Онана. Над ними грає Де Брюйне, яким може рухатись по всьому полю. 

За лівий фланг атаки відповідає вищезгаданий Доку, а справа основним є Лукебакіо, але він дискваліфікований. Тому чекаємо появу на полі Троссара, який виходив на заміни в попередніх іграх. Ну, а в центрі нападу не підлягає сумнівам позиція Лукаку.

Орієнтовний склад збірної Бельгії на матч з УкраїноюОрієнтовний склад збірної Бельгії на матч з Україною

Читайте також:

Україна - Бельгія: прогноз Конкурента на матч групи E, 26 червня 2024

Зіркова атака та проблемний захист, або що з себе представляє збірна Бельгії

Де дивитися вирішальний матч Євро-2024 Україна - Бельгія

333
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS