Поділитись:

Копа Америка 2024: Аргентина на чолі з Мессі перемогла Чилі (+ВІДЕО)

Середа, 26 червня 2024, 08:17
321
0
0
Копа Америка 2024: Аргентина на чолі з Мессі перемогла Чилі (+ВІДЕО)

Джерело фото: Google

Сьогодні, 26 червня, відбувся матч в рамках Копа Америки 2024, групи А, між збірними Аргентини та Чилі. Поєдинок закінчився з рахунком 1:0.

Перший тайм розпочався з активної гри з боку збірної Аргентини. Команда Скалонні демонструвала чудові колективні дії та зберігала контроль над м'ячем, точно відпасовуючи його від одного гравця до іншого. Перший серйозний момент стався на 22 хвилині, коли Хуліан Альварес пробив в один дотик з меж воротарського майданчика, спрямувавши шкіряного у центр воріт, але голкіпер Чилі Клаудіо Браво розгадав його задум та з допомогою блискучого сейву впорався з ударом.

На 36 хвилині Ліонель Мессі отримав пас та довго не роздумуючи, що з ним робити завдав потужного удару здалеку, спрямувавши м'яч поруч з правою стійкою воріт.

Протягом всього тайму чинні чемпіони світу завдали 13 ударів по воротах, 3 з яких в площину воріт, однак жоден з них не став успішним через брак реалізації. Щодо збірної Чилі, то команда не завдала жодного удару.

Другий тайм розпочався небезпечним моментом з боку аргентинців. На 50 хвилині Науель Моліна міг відкривати рахунок, отримавши передачу на межі штрафного майданчика та пробивши у правий кут воріт. І легендарний Клаудіо Браво не був готовий до цього удару, проте в останню мить виконав блискучий сейв.

У другій половині тайму нарешті згадала де вона знаходиться та оживила свою гру. Вперше від початку матчу чилійці змогли завдати хоча б декількох ударів по воротах та всі вони були потенційно небезпечні. Перший стався на 72 хвилині, коли Родріго Ечеверрія, котрий вийшов на оперативний простір та з середньої відстані сильно пробив у правий нижній кут воріт. Проте Емільяно Мартінес впорався з його ударом. 

На 88 хвилині збірній Аргентині нарешті вдалося забити. Лаутаро Мартінес опинився у потрібному місці в потрібний час, підібравши м'яч у штрафному майданчику та безжально відправивши його в ліву дев'ятку. Рахунок стає 1:0.

Аргентина — Чилі 1:0

Голи: Мартінес 88'

Аргентина: Мартінес — Моліна (Акунья 83'), Ромеро, Мартінес, Тальяфіко (Монтьєль 83') — Гонсалес (Ді Марія 73'), Фернандес (Ло Чельсо 64'), Макаллістер, Де Пауль — Мессі, Альварес (Мартінес 73')

Чилі: Браво — Суасо, Діаз, Ліхтовскі, Ісла (Фернандес 87') — Пульгар (Нуньєс 76'), Осоріо, Ечеверрія — Варгас, Санчес (Боладос 66'), Девіла

Попередження: — Суасо 55', Ісла 82'

Читайте також:

Дідьє Дешам: наша мета досягнута, хоча ми й не вийшли в плей-оф з першого місця в групі

Левандовський увійшов до історичного клубу з Модрічем і Роналду

Сербські фанати влаштували погром у Мюнхені перед матчем із Данією (+ФОТО)

321
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS