Поділитись:

Україна - Бельгія: прогноз Конкурента на матч групи E, 26 червня 2024

Автор: Іван Чирко |
Середа, 26 червня 2024, 08:08
344
0
0
Україна - Бельгія: прогноз Конкурента на матч групи E, 26 червня 2024

фото УАФ

Третій тур Євро-2024 у розпалі й сьогодні дійшла зіграти матчі найбільш інтригуючій групі. Румунія, Бельгія, Словаччина та Україна мають по 3 бали, але розташовується в переліченому порядку через різницю голів. Тому 3 із 4 команд влаштує нічия, а Україні треба перемагати. Спробують зробити це «синьо-жовті» у грі з Бельгією, з якою українці раніше не перетинались. Тому сьогоднішнє протистояння буде дебютним в історії особистих зустрічей і одразу надважливим. Стартує ж вона о 19:00 за київським часом.

 Круті бонуси на матчі Чемпіонату Європи можна знайти ТУТ.

Україна

Команда Реброва реабілітувалась за поразку від Румунії (0-3), здолавши у вольовому стилі, який вже став притаманним для «синьо-жовтим», Словаччину (2-1). Проте ця реабілітація вийшла не повною, бо в українців найгірша різниця голів у групі (-2) і вони останні в турнірній таблиці. Це створює додаткові труднощі й перед останнім туром, бо в разі нічиїх в обох матчах Україна поїде додому. З тим, що Словаччина і Румунія можуть спокійно зіграти 0-0 без ризику травм в рамках підготовки до плей-оф пишуть навіть в їх місцевих ЗМІ. Тому Україні потрібно не просто добре зіграти із фаворитом групи, а й перемогти його. Причому в такому разі бельгійці ще й можуть вилетіти з турніру. Тому мотивації їм не бракувати й українцям буде дуже складно.

Ступінь цієї складності залежатиме ще й від складу команди, оскільки Циганков мав пошкодження і поопускав попередню гру та не був присутній на передматчевому тренуванні. Окрім того, на цьому заході не було Мудрика. Проте Ребров заспокоював всіх на пресконференції, сказавши, що до гри всі мають бути готові. Тому сподіваємось, що це не спроба заплутати опонента, а воно й дійсно так буде.

Бельгія

«Червоні дияволи», як і Україна, ускладнили собі життя, програвши у першому турі Словаччині (0-1). Проте рахунок матчу був менший і перемога в другому турі над Румунією (2-0) з перевагою у 2 голи дозволили бельгійцям піднятись на другу сходинку в турнірній таблиці. А це дозволяє їм просто не програти Україні, щоб вийти у плей-оф. З іншої сторони, поразка, майже напевно, відправить їх додому, а тому грати на відбій, що ця команда і не вміє робити, вони не будуть. Та й хто зна, можливо, бельгійці взагалі активно побіжать вперед в надії виграти й зайняти перше місце в групі, що теоретично дасть легшого суперника в плей-оф. Тим більше, що на момент старту матчу потенційні опоненти вже будуть відомі.

Щодо складу Бельгії, то тут є 3 втрати. Правий вінгер команди Лукебакіо перебрав жовтих карток, а правий захисник Меньє та центрбек Вітсель травмовані. Всі вони могли б претендувати на стартовий склад, або вихід на заміну, а тому для Тедеско це дійсно втрати, як мінімум в плані глибини складу. Та все ж головні зірки його команди готові до гри, а тому проблем з вибором у німця не має бути.

Букмекери бачать фаворитом цієї гри Бельгію - коефіцієнт 1.67.

Зірви Джекпот ТУТ

Ми ж вважаємо, що Україна не програє:

Перемога Бельгії - 33%.
Нічия - 34%.
Перемога України - 33%.

Читайте також:

Зіркова атака та проблемний захист, або що з себе представляє збірна Бельгії

Сергій Ребров прокоментував стан травмованих гравців збірної України

Забарний: Збірна України має грати з Бельгією лише на перемогу

 

344
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS