Поділитись:

Лідера збірної Італії дискваліфікували на Євро

Вівторок, 25 червня 2024, 14:47
305
0
0
Лідера збірної Італії дискваліфікували на Євро

фото: Getty Images

Захисник збірної Італії Ріккардо Калафіорі буде дискваліфікований на матч 1/8 Євро-2024 після перебору жовтих карток у грі з Хорватією.

Минулого тижня Калафьорі потрапив у заголовки газет після того, як ненавмисно допоміг Іспанії здобути мінімальну перемогу над Італією завдяки власному голу. Про гравця знову заговорили після того, як він отримав жовту картку, намагаючись зупинити небезпечну контратаку хорватів у третьому турі. Тепер він пропустить матч через дискваліфікацію як покарання за перебір жовтих карток.

Калафіорі розплакався після фінального свистка у матчі з Хорватією, але не через дискваліфікацію. В інтерв'ю Sky Sports Italia після нічиєї 1:1 захисник сказав:

«Я не міг навіть думати, я був такий щасливий. Понад усе, це були всі емоції, які я відчував всередині себе протягом останніх кількох днів, оскільки у мене не було часу, щоб обробити їх, тому що ми повинні були зосередитися на наступному матчі. Це просто вирвалося назовні. Я хотів компенсувати свій власний гол і зробити позитивний внесок у це Євро».

Зірка Болоньї виправився за свою помилку проти Іспанії, віддавши вирішальну передачу на останніх хвилинах матчу, з якої Маттіа Дзакканьї зрівняв рахунок і вивів команду Лучано Спаллетті до 1/8.

Фінішувавши другими у своїй групі після Іспанії з чотирма очками, чинні чемпіони тепер зіграють свій матч 1/8 у Берліні 29 червня.

Читайте також: Зоря вирішила не користатись опцією викупу одного з легіонерів

Мессі: Бог обрав мене

305
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS