Поділитись:

Франція - Польща: прогноз Конкурента на матч групи D, 25 червня 2024

Автор: Аліна Тимченюк |
Вівторок, 25 червня 2024, 09:55
114
0
0
Франція - Польща: прогноз Конкурента на матч групи D, 25 червня 2024

фото: Getty Images

25 червня в 3-му турі групового етапу чемпіонату Європи з футболу зіграють Франція і Польща. Початок гри - о 19:00 за київським часом.

Круті бонуси на матчі Чемпіонату Європи можна знайти ТУТ.

Франція

 

Французи вважаються одними з головних фаворитів турніру. Нині команда посідає 2 місце у своєму квартеті. При цьому Франція у 2 турах набрала 4 очки. Та й свої ворота команда Дідьє Дешама обидва рази зберегла в недоторканності.

Нульова нічия з Нідерландами цілком зійде за позитивний результат. А ось Австрія була натужно обіграна (1:0). Взагалі, у 5 своїх останніх матчах Франція перемогла 3 рази. У цих поєдинках гравці команди забили 7 м'ячів, пропустивши у свої ворота 2.

Ось тільки результативність «триколірних» залишає бажати кращого. Свій єдиний м'яч на турнірі команда Дешама забила за допомогою австрійського захисника Вебера, який записав у свій пасив автогол.

Французи намагатимуться забратися на 1 місце у своїй групі. Та й кадровий потенціал для цього цілком відповідний. Склад «триколірних» буквально начинений якісними атакувальними виконавцями. Навіть без травмованого Мбаппе роль лідера здатний узяти на себе Антуан Грізманн.

Немає сумнівів, що Франція буде активно атакувати. За будь-якої диспозиції команда Дешама зобов'язана обігравати поляків.

 

Польща

 

Поляки стали першою командою на Євро, яка вже пакує валізи додому. У двох стартових турах команда не набрала жодного очка. У стартовому турі Польща дала бій голландцям, але поступилася (1:2). Причому рахунок у тій зустрічі відкрили саме поляки.

Поразка від Австрії (1:3) позбавили «кадру» шансів на продовження боротьби. Та й по грі команда виглядає не найкращим чином. До провалу на Євро поляки виграли у 2 матчах поспіль. Причому в одному з цих спарингів були обіграні міцні українці (3:1). У 5 своїх останніх матчах Польща виграла 2 рази. У цих поєдинках гравці команди відзначилися 7 м'ячами за 7 же пропущених.

Дві стартові колізії перетворили останній тур на формальність. Та й лідери «кадри» явно не схожі на себе. До того ж Польща до стартової невдачі на Євро не програвала ще з вересня минулого року. Та й у контрольних матчах команда мала досить пристойний вигляд.

Поєдинки з Францією для команди історично складаються невдало. У 5 останніх матчах поляки тричі поступилися супернику. Безсумнівно, у цьому поєдинку команда діятиме більш розкуто. Та й грюкнуть дверима наостанок поляки явно спробують.

 

 

Статистика для ставок:

 

  • Польща вже втратила шанси на вихід у плей-оф;
  • Французи обігравали Польщу у 2 останніх очних поєдинках;
  • У двох стартових турах Франція не пропустила жодного м'яча.

Букмекери вважають французів фаворитами з коефіцієнтом 1.29

Зірви джекпот ТУТ 

Ми вважаємо, що Франція переможе:

Перемога Франції - 58%
Нічия - 30%
Перемога Польщі - 12%

Читайте також: Іспанія розібралась із Албанією та здобула перше місце в групі на Євро (+ВІДЕО)

Відомо, хто став гравцем матчу Албанія - Іспанія на Євро-2024

114
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS