Поділитись:

Хорватія - Італія: прогноз Конкурента на матч групи В, 24 червня 2024

Автор: Аліна Тимченюк |
Понеділок, 24 червня 2024, 09:55
226
0
0
Хорватія - Італія: прогноз Конкурента на матч групи В, 24 червня 2024

фото: Getty Images

24 червня відбудеться матч третього туру групового етапу Євро-2024 квартету В, у якому зіграють збірні Хорватії та Італії. Початок - о 22:00 за київським часом.

Круті бонуси на матчі Чемпіонату Європи можна знайти ТУТ.

Хорватія

 

Хорвати вкрай невдало стартували на чемпіонаті Європи. Збірна Хорватії зараз має у своєму активі лише одне очко і посідає третє місце в турнірній таблиці. За дві гри національна команда Хорватії двічі вразила ворота суперника і цілих п'ять разів пропустила у свої. Хорватія поставила себе в дуже непривабливе становище перед останнім туром.

На Євро-2024 головна команда Хорватії спочатку значно поступилася Іспанії, а потім зіграла внічию з Албанією (2:2). До цього ж хорватська «націоналка» перемагала в товариських протистояннях - переможено було Португалію (2:1), Північну Македонію (3:0) і Єгипет (4:2).

Зараз підопічним Златко Даліча не позаздриш. Вони поставили себе в непросте становище і просто зобов'язані перемагати в цій грі, щоб виходити з групи. Поки що хорвати розчаровують і невихід із групи буде для них провалом. Звісно, «шашкові» потрапили в групу з Іспанією та Італією і їм складно, але вони повинні були обігравати хоча б Албанію, чого зробити не змогли.

 

Італія

 

Італійці поки що йдуть у своєму ритмі, але цей матч також вкрай важливий для команди. Наразі збірна Італії має у своєму активі три очки й посідає друге місце в турнірній таблиці. За підсумками двох матчів головна команда Італії змогла двічі забити та стільки ж разів пропустила.

«Скуадра адзурра» розпочала чемпіонат Європи з перемоги над Албанією (2:1), але потім була поразка від Іспанії (0:1). До цього ж Італія перемогла у спарингу Боснію і Герцеговину (1:0) та зіграла внічию з Туреччиною. У березні національна команда Італії змогла взяти гору над Еквадором (2:0) і Венесуелою (2:1).

Італійська «націоналка» поки що перебуває на поул-позишн і їй достатньо в цій грі зіграти внічию. Але ось у разі поразки чинні чемпіони Європи з великою часткою ймовірності покинуть турнір уже за підсумками групового етапу. Здається, що підопічні Лучано Спаллетті знову гратимуть у своєму стилі, нікуди не поспішатимуть і більше спиратимуться на гру в захисті. Поразки в цій грі й провалу на Євро їм точно не пробачать.

 

Статистика для ставок:

 

  • Три останні ігри між командами завершилися внічию 1:1;
  • Хорватія не програє Італії протягом 8 матчів;
  • Італія програла тільки 1 з останніх 8 матчів.

Букмекери вважають італійців фаворитами з коефіцієнтом 2.50

Зірви джекпот ТУТ 

Ми вважаємо, що буде нічия:

Перемога Хорватії - 20%
Нічия - 57%
Перемога Італії - 23%

Читайте також: Німеччина на останніх хвилинах вирвала нічию у Швейцарії в рамках Євро-2024 (+ВІДЕО)

Євро-2024: Угорщина на останніх секундах вирвала перемогу у Шотландії та зберегла шанси на плей-оф

226
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS