Поділитись:

Під час матчу величезний банер обвалився на вблівальників (+ВІДЕО)

Неділя, 23 червня 2024, 13:55
54
0
0
Під час матчу величезний банер обвалився на вблівальників (+ВІДЕО)

фото: https://x.com/Ronnie_Meijer

У Нідерландах під час товариського матчу Твенте проти Стево на спортивному комплексі Де Пейвервейде обвалилося будівельне риштування, і футболісти кинулися на допомогу вболівальникам.

Інцидент стався якраз перед початком товариського матчу, що викликало паніку серед присутніх. Риштування, які були частиною атмосферної кампанії, раптово завалилися, внаслідок чого великий банер впав на вболівальників внизу.

Музика була негайно зупинена, коли стало зрозуміло, наскільки серйозним був інцидент. За словами журналіста Леона тен Ворде, гравці на полі почали діяти, щоб допомогти вболівальникам, які потрапили під обвал.

Телеканал RTV Oost повідомив, що в результаті інциденту постраждало близько десяти осіб. Реакція екстрених служб була швидкою: незабаром прибула машина швидкої допомоги і додаткова підтримка від пожежної бригади.

Враховуючи серйозність ситуації, було прийнято рішення скасувати матч. Цю ситуацію обговорили з місцевою владою, пріоритетом якого було забезпечення безпеки всіх учасників та глядачів.

Читайте також: Стало відомо, за скільки Реал готовий продати Луніна після його гри на Євро

Швейцарія - Німеччина: прогноз Конкурента на матч групи А, 23 червня 2024

54
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS