Поділитись:

Лейпциг: Марко Розе критикує Опенду, незважаючи на його досягнення

Понеділок, 23 жовтня 2023, 17:51
197
0
0
Лейпциг: Марко Розе критикує Опенду, незважаючи на його досягнення

фото: Getty Images

У восьмому турі Лейпциг здолав невблаганний Дармштадт і залишився всього на п'ять очок позаду лідера чемпіонату Байєра з Леверкузена та на три очки позаду мюнхенської Баварії, що посідає третє місце. Незважаючи на те, що команда, яка нещодавно підвищилася в класі, підопічні Марко Розе продовжили свою безпрограшну серію в Бундеслізі до семи матчів.

Два голи зіркового нападника Лої Опенди свідчать про те, що рішення Лейпцига розлучитися з 38,5 мільйонами євро було розумною інвестицією влітку. З шістьма голами та двома результативними передачами у всіх турнірах цього сезону, Опенда по праву заслужив похвалу.

Однак після фінального свистка 21.10. в суботу 23-річний футболіст пояснив, що не зовсім задоволений своїм початком кампанії:

«Зараз у мене шість голів у Бундеслізі, але цього недостатньо. Багато інших нападників мають більше голів. Я повинен продовжувати наполегливо працювати, щоб наблизитися до них».

Цю думку поділяє і його головний тренер. Після перемоги Розе погодився зі словами Опенди, водночас прокоментувавши свою власну думку щодо початку кар'єри бельгійського нападника в Лейпцигу: 

«Правильна самооцінка, я теж не зовсім ним задоволений. Він забиває голи, є для нас натхненням, як хлопець, і готовий працювати. І все ж бувають ситуації, коли він не фіксує м'яч, коли повинен, що важливо для нашої гри. Або не знаходить потрібного моменту, щоб використати свою швидкість у глибині. Ми говоримо про ігрову активність і пресинг тригерів. Але Лої вже зробив великі кроки за перші кілька тижнів».

Тим не менш, хоча ця заява може здатися надто критичною, вона буде спрямована лише на те, щоб його гравці продовжували свій розвиток. Як пізніше Розе припустив, у клубу є цілі, і, можливо, однією з них буде боротьба за вихід у фінал Кубка Мейстершале наприкінці сезону.

Читайте також: Тренер збірної Нідерландів "перекинув усі гріхи" на зірку Лейпцига

ВІДЕО! Тренер Челсі Маурісіо Почеттіно показує як треба забивати

197
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

Favbet

4,9
10К