Поділитись:

Сексапільна футболістка Аліша Леманн поділилася світлинами з пляжу (+ФОТО)

П'ятниця, 21 червня 2024, 15:45
346
0
0
Сексапільна футболістка Аліша Леманн поділилася світлинами з пляжу (+ФОТО)

Фото: Instagram @alishalehmann7

Швейцарська зірка футболу Аліша Леманн весело проводить час у Лос-Анджелесі, насолоджуючись пляжами та сонцем Каліфорнії.

25-річна нападниця Астон Вілли, якій приписують можливий перехід до Ювентуса разом зі своїм хлопцем Дугласом Луїзом, робить все, аби літні канікули запам'ятались надовго.

Після відвідин Маямі та Орландо, вона зараз підкорює пляжі Лос-Анджелеса. Крім засмаги, Леманн також активно знайомиться з визначними місцями міста. Згодом, після довгого дня на пляжі, футболістка вирушила розвіятися містом, насолоджуючись голлівудським стилем життя.

Під час останнього візиту на пляж, Леманн зіграла у текбол (гра, схожа на футбол та пінг-понг) зі своєю колишньою партнеркою по Астон Віллі Чантою Бойе-Хлорках. І хоча під час гри Аліша навіть впала, намагаючись зберегти м'яч у повітрі та перекинути його через сітку, якимось чином їй все ж таки вдалося виграти це очко.

@alishalehmann7 #fail😂 #ALinLA@ChaneyBhlorkah ♬ memories - spedup

Попри насичений відпочинком час, головною ціллю поїздки до Лос-Анджелеса для Леманн стала підтримка свого бойфренда Дугласа Луїза на Копа Америка. Бразильський півзахисник проведе свій перший матч турніру проти Коста-Рики на стадіоні SoFi Stadium.

Читайте також: Румунська співачка відзначила перемогу своєї збірної над Україною (+ФОТО)

Кохана Ярмолюка оголила груди на фотосесії (+ФОТО)

Уболівальниця роздягнеться до гола, якщо Англія виграє Євро (+ВІДЕО))

Футболістка Мадлен Райт потішила фанів ефектними світлинами (+ФОТО)

 

346
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS