Поділитись:

Словаччина - Україна: орієнтовні склади команд на матч групового етапу Євро-2024, 21 червня 2024

Автор: Іван Чирко |
П'ятниця, 21 червня 2024, 13:00
207
0
0
Словаччина - Україна: орієнтовні склади команд на матч групового етапу Євро-2024, 21 червня 2024

Збірна України продовжує виступи на Євро-2024 і на черзі у неї ключовий матч за вихід у плей-оф зі Словаччиною. Поразка сьогодні, з великою долею ймовірності, гарантує українцям виліт з турніру, а перемога може значно збільшити шанси на вихід до 1/8 фіналу. Стартує ж гра о 16:00 за київським часом, а поки що ми пропонуємо до вашої уваги орієнтовні склади команд на цей матч. 

Словаччина

«Соколи» здивували своїх всю Європу, здолавши у першому турі Бельгію (1-0). Тому очікувати змін у їх складні не варто, адже навіщо руйнувати те, що й так чудово працює. 

Тому у воротах очікуємо голкіпера Ньюкаслу Дубравку, який кілька разів рятував команду в грі з Бельгією. У захисті могла б бути заміна, якби Пекаріку на правому фланзі була альтернатива, але її немає, а тому 37-річний захисник Герти зіграє вдруге за короткий термін часу. У центрі гратимуть Вавро з Копенгагена та капітан команди Шкріньяр, який представляє ПСЖ. Зліва гратиме універсал Ганцко із Феєнорда, який у клубі зазвичай грає в центрі захисту, але може вийти й зліва. Такий собі словацький варіант Матвієнка.

У центрі поля трішки нижче за інших розташовується гравець Наполі Лоботка, через якого будується гра команди. А ролі інсайдів виконують Дуда із Верони та Куцка, який грає за братиславський Слован та є єдиним представником домашнього чемпіонату в стартовому складі збірної.

На флангах атаки є представник празької Спарти Гараслін, який грає зліва та Шранц і Суслов, які конкурують за місце правого вінгера. У першому турі там зіграв представник Славії Шранц, а тому і сьогодні зі старту варто чекати його. Єдиним нападником буде представник португальської Боавішти Боженік. 

Орієнтовний склад збірної Словаччина на матч з УкраїноюОрієнтовний склад збірної Словаччина на матч з Україною

Україна

Багато хто очікує кардинальних змін у складі збірної України після поразки від Румунії (0-3), але Ребров не з тих тренерів, що може кидатись із крайнощів у крайнощі. Тому нову одинадцятку чекати не варто.

Проте зміни все ж можуть бути. Зокрема, у воротах варто чекати Трубіна, оскільки Лунін відверто провалився у грі із Румунією, але навіть це далеко не факт. У захисті взагалі не варто очікувати когось нового, навіть Миколенка, який відновився від травми, швидше за все, в основі не буде. Тому справа гратиме Конопля, у центрі Забарний та Матвієнко і Зінченко зліва, оскільки ми знову гратимемо з м'ячем і його пасові навички нам знадобляться.

У центрі поля зміни мають бути. По-перше, після невдалої гри Степаненка із румунами в старті варто очікувати Бражка. Тим більше, що на м'ячі він грає краще ніж його старший колега. Місце Судакова у цій команді не обговорюється, оскільки навколо нього будується гра, а ось позиція другого інсайда в нас перехідна. У попередньому матчі там не найкращим чином зіграв Шапаренко, а тому сьогодні має отримати свій шанс Маліновський. Тим більше, що він краще грає в обмеженому просторі, коли команда багато володіє м'ячем.

Атака «синьо-жовтих» була імпотентною в грі з Румунією, але до неї й м'яч рідко доходив. Тому зміни навряд чи будуть, якщо всі зможуть зіграти. Стосується це Циганкова, який вчора тренувався за індивідуальною програмою. У Мудрика і Довбика проблем не має тому очікуємо їх на полі з перших хвилин.

Орієнтовний склад збірної України на матч зі СловаччиноюОрієнтовний склад збірної України на матч зі Словаччиною

Читайте також:

Словаччина з італійським відтінком, яка очікує збірну України в другому турі групового етапу Євро-2024

Словаччина - Україна: прогноз Конкурента на матч групи E, 21 червня 2024

Відома заявка збірної України на матч Єво-2024 проти Словаччини

207
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS