Поділитись:

Збірна Іспанії вийшла в плей-оф Євро завдяки перемозі над Італією (+ВІДЕО)

П'ятниця, 21 червня 2024, 09:15
140
0
0
Збірна Іспанії вийшла в плей-оф Євро завдяки перемозі над Італією (+ВІДЕО)

Фото: УЄФА

Іспанія достроково вийшла в плей-оф Євро-2024, здобувши перемогу над Італією з рахунком 1:0. Ця зустріч стала вже одинадцятою для цих команд на великих турнірах, що є рекордом для збірних Європи.

Попри те, що Італія вибивала іспанців з двох останніх чемпіонатів Європи, цього разу "Ла Роха" виглядала сильнішою. У першому матчі вони здобули перемогу над Хорватією, володіючи менше м'ячем - вперше з фіналу Євро-2008.

Іспанці активно розпочали гру, і вже на початку матчу удар головою Педрі парирував Джанлуїджі Доннарумма. Італія не могла відповісти швидкому темпу іспанців, а Ніко Вільямс не реалізував свою нагоду, пробивши повз ворота. В середині тайму збірна Італії намагалася відповісти контратаками, але іспанці повністю контролювали гру.

Другий тайм розпочався також з моменту Іспанії, але Педрі не влучив у ворота з близької відстані. Іспанці нарешті вийшли вперед на 55 хвилині завдяки автоголу захисника Італії Ріккардо Калафіорі. Цей гол став заслуженою нагородою за активні дії "Ла Рохи".

Молоде тріо Іспанії - Ламін Ямал, Педрі і Вільямс - легко обігрували італійців. Вільямс ледь не забив гол турніру, але його потужний удар із-за меж штрафного майданчика лише зачепив поперечину.

Італійцям вдалося трохи активізуватися лише за 10 хвилин до кінця гри, але було вже запізно. Наступний матч для них буде вирішальним - їм потрібно здобути перемогу над Хорватією.

Іспанія ж, попри скепсис деяких критиків, показує чудовий футбол і готується до гри з Албанією.

Іспанія — Італія — 1:0

Гол: Калафйорі, 55 (автогол)

Склади команд:

Іспанія: Сімон - Карвахаль, Ле Норман, Ляпорт, Кукурелья - Педрі (Баена, 71), Родрі, Фабіан Руїс (Меріно, 90+4) - Ямаль (Ферран Торрес, 71), Мората (Оярсабаль, 78), Ніко Вільямс (Айосе Перес, 78)

Італія: Доннарумма - Ді Лоренцо, Бастоні, Калафйорі, Дімарко - Фраттезі (Камб'ясо, 46), Жоржиньо (Крістанте, 46), Барелла - К'єза (Дзаканьї, 64), Скамакка (Ретегі, 64), Пеллегріні (Распадорі, 82)

Попередження: Родрі, 45+2, Карвахаль, 90+5 — Доннарумма, 15. Крістанте, 46

Читайте також: Відомий найкращий гравець матчу Іспанія - Італія

Сербія хоче знятися з Євро-2024

Шевченко очолив рейтинг найкращих українських футболістів

140
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS