Поділитись:

Словаччина - Україна: прогноз Конкурента на матч групи E, 21 червня 2024

П'ятниця, 21 червня 2024, 08:40
338
0
0
Словаччина - Україна: прогноз Конкурента на матч групи E, 21 червня 2024

Фото uefa.com

Збірна України продовжує виступи на Євро-2024 і на черзі у неї ключовий матч за вихід у плей-оф. Поразка сьогодні, з великою долею ймовірності, гарантує українцям виліт з турніру, а перемога може значно збільшити шанси на вихід до 1/8 фіналу. Стартує ж гра о 16:00 за київським часом. 

Круті бонуси на матчі Чемпіонату Європи можна знайти тут.

Словаччина

Словаки здивували всю Європу, здобувши перемогу в першому турі Євро із Бельгією (1-0). Проте в тому ж матчі вони витратили дуже багато сил, оскільки більшість часу проводили у захисті та, варто зазначити, робили це добре, вчасно перекриваючи вільні зони та зберігаючи компактність. Та все ж враховуючи, той факт, що в команді є 37-річні правий захисник Пекарік і півзахисник Куцка, які до того ж основні втома вагомий фактор, як і загалом відновлення команди після виснажливої гри. Наскільки з цим справився тренерський штаб Кальцони побачимо вже сьогодні. 

Щодо складу «соколів», то в ньому не варто очікувати змін, оскільки в Словаччини немає великої глибини складу і Кальцона не прихильник того, щоб щось змінювати від гри до гри, а особливо успішної. Тим більше травмованих і дискваліфікованих у словаків немає. 

Україна

Українці теж здивували в першому турі, але з негативної точки зору. Все-таки навіть в Румунії не було очікувань, що їх команда здобуде розгромну перемогу з рахунком 3-0 і зробить це, не дозволивши створити супернику очевидних можливостей для взяття воріт аж до кінцівки матчу, коли все було вирішено. 

Тепер українцям не просто треба битись за результат і продовження боротьби за вихід із групи, а й доводити, що той матч був випадковістю і ця команда гідна всіх тих компліментів, які їй виписували перед турніром. Гравці «синьо-жовтих» говорять, що висновки були зроблені й сьогодні буде зовсім інша гра. Тим більше, що й склад збірної України має зазнати суттєвих змін після провалу в першому турі. Зокрема на полі може з'явитись Миколенко, який відновився від травми.

Зірвати джекпот можна тут. 

Букмекери бачать фаворитом цієї гри Україну - коефіцієнт 2.10

Ми теж віримо в перемогу збірної України:

Перемога Словаччини - 25%

Нічия - 30%

Перемога України - 45%

Читайте також:

Словаччина з італійським відтінком, яка очікує збірну України в другому турі групового етапу Євро-2024

Ребров повідомив хороші новини про стан Миколенка

ФІФА оновила рейтинг національних збірних: Відомо на якому місці Україна

338
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS