Поділитись:

Бражко: Готовий пахати за збірну скільки завгодно

Четвер, 20 червня 2024, 12:03
327
0
0
Бражко: Готовий пахати за збірну скільки завгодно

Фото: ФК Динамо Київ

Півзахисник збірної України Володимир Бражко поділився своїми емоціями після перших матчів на Євро-2024 та налаштуванням на гру зі Словаччиною.

Про дебют на Євро та мрії:

«Не має значення, скільки часу я отримаю - 30 хвилин, 10 чи одну. Я вийду на поле та пахатиму заради команди та нашої країни.

 

Дебютувати в збірній лише три місяці тому, а вже грати на Євро - це неймовірно! Це найвищий рівень у футболі, про який я давно мріяв. Мені довелося пройти довгий шлях, тому я насолоджуюся кожним моментом тут. І дуже хочу допомогти команді якнайбільше».

Про емоції перед грою з Боснією та успішний старт:

«Коли їхав у табір збірної, навіть подумати не міг, що гратиму. А коли дізнався, що вийду проти Боснії, пішов у свою кімнату, поклав телефон і просто сидів дві-три хвилини: не міг повірити, що це діється насправді. Але потім я зумів зібратися, ми виграли той матч, а в наступному - проти Ісландії - я вже так сильно не переживав».

Про майбутнього суперника - Словаччину:

«Ми маємо розуміти, що Словаччина - добре організована команда. Вони знають, що робити на полі, добре пресингують та дуже компактно захищаються. Також вони дуже хороші у контратаках. Вони справді грають у футбол, а не просто вибивають м'яч. Нам буде складно, але це буде цікава гра».

Нагадаємо, що матч Україна - Словаччина відбудеться завтра, 21 червня, о 16:00.

Джерело: УЄФА

Читайте також: Збірна України готується до матчу зі Словаччиною (+ФОТО)

Швейцарія врятувалася від поразки у матчі з Шотландією (+ВІДЕО)

Данія - Англія: прогноз Конкурента на матч групи С, 20 червня 2024

 

327
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS