Поділитись:

Довбик: Зі Словаччиною буде важче, ніж із румунами

Четвер, 20 червня 2024, 09:30
470
0
0
Довбик: Зі Словаччиною буде важче, ніж із румунами

фото Getty Images

Артем Довбик дав інтерв'ю UEFA.com, в якому розповів про висновки з поразки від румунів, силу збірної Словаччини та наміри команди Реброва виправити ситуацію в групі E.

Про причини поразки від Румунії

– Це сукупність чинників. Звісно, ​​голи – це помилки. На жаль, ми припустилися трьох помилок, які призвели до пропущених голів. Точніше, румуни нас змусили зробити ці помилки. Можна сказати, що Румунія дуже добре нас розібрала, і їхній план на гру був дуже вдалим. Вони нейтралізували нашу атаку. В принципі, ми тримали м'яч, але якоїсь серйозної загрози не могли створити. Думаю, що насамперед це заслуга Румунії. Але я сподіваюся, що в наступному матчі ми зможемо виявити свої найкращі якості.

Про перемогу Словаччини над Бельгією

– Мене не дуже здивував результат матчу, бо на такому турнірі немає слабких команд. Кожна вміє оборонятися та атакувати, вміє діяти у всіх фазах, тому на рівні збірних зараз дуже важко грати з будь-яким суперником. Повторюся, результат не здивував, але зробив ситуацію у нашій групі ще більш заплутаною.

Про збірну Словаччини

Ми трохи подивилися другий тайм матчу проти Бельгії. Це дуже збалансована команда, яка добре грає у захисті, як і Румунія. У них дуже хороші два центральні захисники - я як нападник особливо на це дивився. Вони дуже добре відіграли проти одного з найкращих форвардів турніру – Ромелу Лукаку. Півзахисники виконують дуже великий обсяг чорнової роботи у центрі поля. Тому це дуже складний суперник, і я вважаю, що з ними буде важче, ніж із румунами.

Про великі очікування після сезону 2023/24

Звичайно, у мене був чудовий сезон у Жироні, з якою ми досягли дуже високого результату. Але зараз я у збірній, і тут набагато більше відповідальності, ніж у клубі. Вся країна на нас дивиться і всі сподіваються на збірну, тому дуже прикро за такий результат із Румунією. 0-3 – такого ніхто не очікував. Але тільки сильні можуть стати після такого нокдауну, і ми повинні показати на полі все те, чого від нас чекає наша країна.

Нагадаємо, що матч другого туру групового етапу Євро-2024 відбудеться 21 червня у Дюссельдорфі та стартує о 16:00 за київським часом.

Читайте також:

Тренер збірної Словаччини: Гра проти Бельгії сильно виснажила наших гравців

Бражко: Ми заслужили цей хейт, нема нам виправдань

Лідер збірної України: Потрібно підтягнути позафутбольні моменти

470
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS