Поділитись:

Німеччина першою вийшла в плей-оф Євро, здолавши Угорщину (+ВІДЕО)

Четвер, 20 червня 2024, 09:46
250
0
0
Німеччина першою вийшла в плей-оф Євро, здолавши Угорщину (+ВІДЕО)

Фото: УЄФА

Збірна Німеччини, господарі Євро-2024, стала першою командою, яка вийшла в плей-оф турніру. У своєму другому матчі групи А вони здобули перемогу над Угорщиною з рахунком 2:0 на стадіоні в Штутгарті.

Уже на перших хвилинах матчу господарі ледь не привезли собі гол. Помилка Йозуа Кімміха дозволила Роланду Шаллаю вийти віч-на-віч з воротарем, але Мануель Нойер врятував свою команду.

Німеччина заволоділа ініціативою і на 12 хвилині вже могла відкривати рахунок. Але потужний удар Роберта Андріча заблокував Бендегуз Болла. Згодом Ілкай Гюндоган після передачі Мусіали забиває гол, хоча угорці протестували, вважаючи, що був фол на своєму захиснику.

Угорщина відповіла натиском, і її капітан Домінік Собослаї пробив штрафний, який відбив Ноєр, а добивання Барнабаша Варги не вдалося.

Наприкінці першого тайму угорці навіть встигли забити гол після чергового штрафного Собослаї, але арбітр зафіксував офсайд.

На початку другого тайму гольові моменти мали німці, але двічі поспіль їх рятував воротар Петер Гулачі. Також близько до взяття воріт був угорський форвард Варга, але його удар головою пройшов повз ворота.

На 65 хвилині після швидкої атаки німців Максиміліан Міттельштадт прострілив зліва, а Гюндоган знову влучно пробив у кут воріт, встановивши остаточний рахунок 2:0. Ця перемога гарантувала господарям турніру вихід в плей-оф.

Навіть вихід на поле потужного угорського форварда Адама не змінив хід гри. Тепер команда Юліана Нагельсманна у матчі з Швейцарією лише визначить своє місце в групі. Угорщина, попри дві поразки, ще зберігає шанси на вихід з групи, залежно від результатів інших матчів.

Євро-2024. Група А

Німеччина - Угорщина 2:0

Голи: Мусіала, 22, Гюндоган, 67

Попередження: Рюдігер, Міттельштадт - Варга, Чобот

Німеччина: Ноєр - Кімміх, Рюдігер, Та, Міттельштадт - Кроос, Андріх (Джан, 72) - Мусіала (Фюріх, 72), Гюндоган (Ундав, 84), Віртц (Сане, 58) - Гавертц (Фюллькруг, 58)

Угорщина: Гулачі – Фіола, Орбан, Дардаї – Болла (Адам, 75), А.Надь (Кляйнгайслер, 64), Шефер, Керкез (Ж.Надь, 75) - Шаллай (Чобот, 87), Варга (Газдаг, 87), Собослаї

Читайте також: Хорватія втратила перемогу, зігравши внічию з Албанією (+ВІДЕО)

 Відомий найкращий гравець матчу Шотландія - Швейцарія

Тренер Угорщини звинуватив арбітра в поразці від Німеччини

Кроос увійшов до історії Євро з другим результатом за кількістю точних передач

Мбаппе тренувався зі збірною Франції з пластирем на носі після перелому (+ВІДЕО)

250
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS