Поділитись:

Хорватія та Албанія поділили очки в драматичній кінцівці матчу

Середа, 19 червня 2024, 17:58
249
0
0
Хорватія та Албанія поділили очки в драматичній кінцівці матчу

Фото: УЄФА

У матчі групи B Євро-2024 Хорватія та Албанія зіграли в захоплюючу нічию з рахунком 2:2. Це була перша зустріч цих команд в історії.

Албанія, яка вразила Італію найшвидшим голом в історії чемпіонатів Європи, знову потішила своїх уболівальників швидким стартом. Вже на 11 хвилині албанці вийшли вперед завдяки гольовому удару Казіма Лачі після прострілу Ясіра Асані.

Хорватам, які потребували перелому, знадобився час, щоб відповісти. Лише під кінець першого тайму Бруно Петкович міг зрівняти рахунок, але його удар головою пройшов над воротами. Албанці ж продовжували зберігати свою активність і навіть ледь не подвоїли перевагу після помилки Луки Модріча, але Крістьян Асллані не реалізував вихід один на один з воротарем.

У другому таймі хорвати активізувалися після замін, і зрештою зуміли зрівняти рахунок завдяки голу Андрія Крамаріча в день його народження. Цей м'яч надихнув Хорватію, і незабаром вони навіть вийшли вперед після того, як Клаус Гясуля зрізав м'яча у власні ворота після прострілу Анте Будімира.

Албанія не здалася і за хвилини до кінця основного часу їм вдалося зрівняти рахунок завдяки голу Клауса Г'язули. Таким чином, обидві команди зберігають шанси на вихід з групи перед останнім туром. Албанія зіграє з Іспанією, а Хорватія зустрінеться з чинними чемпіонами Євро - Італією.

Євро-2024, група B, другий тур.

Хорватія – Албанія 2:2

Голи: Крамарич 74, Г’язула 76 (авт.) – Лачі 11, Г’язула 90+5

Хорватія: Лівакович – Юранович, Шутало, Гвардіол, Перішич (Соса 84) – Модрич, Брозович (Пашалич 46), Ковачич – Маєр (Сучич 46), Петкович (Будімір 69), Крамарич (Батуріна 85)

Албанія: Стракоша – Мітай, Джимсіті, Аєті, Хюсай – Асллані, Рамадані (Ходжа 85) – Байрамі, Лачі (Г’язула 73), Асані (Сефері 64) – Манай (Даку 85)

Попередження: Хюсай 76, Г’язула 90+6

Читайте також: Маліновський про матч із Словаччиною: Це буде дуже серйозна гра

Бражко: Нам не потрібно боятися Словаччини

Відомо, хто коментуватиме матч збірної України проти Словаччини на Євро-2024

Лідер Словаччини: Україна - складний суперник, рівня Бельгії

 

249
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS