Іспанія - Італія: прогноз Конкурента на матч Групи В Євро-2024, 20 червня 2024

Автор: Іван Чирко |
Четвер, 20 червня 2024, 08:08

фото Getty Images

Іспанія та Італія по різному, але досить впевнено виграли матч першого туру та зараз очолюють Групу В. Тому сьогоднішній матч цілком можна назвати битвою за перше місце в групі та відповідно номінально слабшого суперника в 1/8 фіналу. Стартує ж гра о 22:00 за київським часом.

Іспанія

«Фурія Роха» розгромила в першому турі Хорватію (3-0). Проте за грою їх перевага була не наскільки очевидною, особливо в захисті. Відсутність пропущених голів це заслуга Сімона, який потягнув пенальті, та поганої реалізації хорватів. Тому де ла Фуенте було над чим подумати перед грою з італійцями. З огляду на це не варто дивуватись змінам у складі команди. Тим більше для Іспанії класична історія, коли вони грають груповий етап ледь не всіма гравцями із заявки.

З іншої сторони результат їм потрібен, адже в разі перемоги вони гарантовано вийдуть у плей-оф і з албанцями зможуть грати з великою ротацією в складі, готуючись до плей-оф.

Італія

Команда Спалетті пропустила найшвидший гол в історії Євро (23 секунда) від Албанії, але швидко перевернула гру та доволі впевнено довела її  до перемоги з рахунком 2-1. Таким чином чинні чемпіони показали, що характер у них є і вони готові захищати свій титул. Але справжня перевірка їх амбіцій відбудеться сьогодні  у матчі із ще однією командою, яка хоче боротись за титул. Окрім того, це певно головний матч вся групового етапу, якщо брати імена суперників і перемога в ньому це не лише 1 місце в групі, а й показник сили команди.

Щодо складу, то в «Скуадри Адзурри» очікується нова схема, принаймні в цьому впевнені всі італійські ЗМІ, які чекають 3-4-3, або 3-5-2 від Спалетті для більшої надійності захисту. Тому що пара Бастоні - Калафьорі, яка грала з албанцями занадто атакувальна для топового матчу і їм треба додати більш класичного захисника, який завжди буде позаду.

Букмекери бачать фаворитом цієї гри Іспанію - коефіцієнт 2.10

Ми ж вважаємо, що Італія не програє:

Перемога Іспанії - 30%

Нічия - 33%

Перемога Італії - 37%