Поділитись:

Іспанія - Італія: прогноз Конкурента на матч Групи В Євро-2024, 20 червня 2024

Автор: Іван Чирко |
Четвер, 20 червня 2024, 08:08
88
0
0
Іспанія - Італія: прогноз Конкурента на матч Групи В Євро-2024, 20 червня 2024

фото Getty Images

Іспанія та Італія по різному, але досить впевнено виграли матч першого туру та зараз очолюють Групу В. Тому сьогоднішній матч цілком можна назвати битвою за перше місце в групі та відповідно номінально слабшого суперника в 1/8 фіналу. Стартує ж гра о 22:00 за київським часом.

Круті бонуси на матчі Чемпіонату Європи можна знайти тут.

Іспанія

«Фурія Роха» розгромила в першому турі Хорватію (3-0). Проте за грою їх перевага була не наскільки очевидною, особливо в захисті. Відсутність пропущених голів це заслуга Сімона, який потягнув пенальті, та поганої реалізації хорватів. Тому де ла Фуенте було над чим подумати перед грою з італійцями. З огляду на це не варто дивуватись змінам у складі команди. Тим більше для Іспанії класична історія, коли вони грають груповий етап ледь не всіма гравцями із заявки.

З іншої сторони результат їм потрібен, адже в разі перемоги вони гарантовано вийдуть у плей-оф і з албанцями зможуть грати з великою ротацією в складі, готуючись до плей-оф.

Італія

Команда Спалетті пропустила найшвидший гол в історії Євро (23 секунда) від Албанії, але швидко перевернула гру та доволі впевнено довела її  до перемоги з рахунком 2-1. Таким чином чинні чемпіони показали, що характер у них є і вони готові захищати свій титул. Але справжня перевірка їх амбіцій відбудеться сьогодні  у матчі із ще однією командою, яка хоче боротись за титул. Окрім того, це певно головний матч вся групового етапу, якщо брати імена суперників і перемога в ньому це не лише 1 місце в групі, а й показник сили команди.

Щодо складу, то в «Скуадри Адзурри» очікується нова схема, принаймні в цьому впевнені всі італійські ЗМІ, які чекають 3-4-3, або 3-5-2 від Спалетті для більшої надійності захисту. Тому що пара Бастоні - Калафьорі, яка грала з албанцями занадто атакувальна для топового матчу і їм треба додати більш класичного захисника, який завжди буде позаду.

Зірвати джекпот можна тут. 

Букмекери бачать фаворитом цієї гри Іспанію - коефіцієнт 2.10

Ми ж вважаємо, що Італія не програє:

Перемога Іспанії - 30%

Нічия - 33%

Перемога Італії - 37%

Читайте також:

Італійський наставник став найстаршим тренером Євро

Італія не без проблем перемогла Албанію на Євро-2024 (+ВІДЕО)

Збірна Іспанії легко розібралась з Хорватією на Євро-2024 (+ВІДЕО)

88
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS