Поділитись:

Туреччина змогла перемогти Грузію у неймовірному матчі на Євро-2024 (+ВІДЕО)

Середа, 19 червня 2024, 08:22
785
0
0
Туреччина змогла перемогти Грузію у неймовірному матчі на Євро-2024 (+ВІДЕО)

фото: Getty Images

Збірна Туреччини розпочала свій шлях на Євро-2024 з яскравої перемоги над дебютантами турніру - Грузією (3:1). Матч відбувся на стадіоні Сігнал Ідуна Парк у Дортмунді, де перед грою через проливний дощ навіть сталося часткове підтоплення арени.

Вже в середині першого тайму турки вийшли вперед завдяки фантастичному удару Мерта Мюлдура. Він зльоту замикав головою скидання суперника і відправив м'яч у верхній кут воріт. Здавалося, що гостей чекає розгром, адже незабаром забив і Кенан Їлдиз, але його взяття воріт скасували через офсайд.

Цим моментом скористалися грузини. Жорже Мікаутадзе залишився без опіки в штрафному і зумів пробити повз воротаря, ставши таким чином першим в історії своєї збірної, кому вдалося забити гол на великому турнірі.

Другий тайм пройшов у менш шаленому ритмі. Обидві команди намагалися атакувати, але моментів було не так багато. Розв'язка настала на 75 хвилині, коли 19-річний Арда Гюлер розрядив гармату і закрутив м'яч у верхній кут воріт. Цей гол став для нього вже сьомим поспіль у семи матчах за клуб і збірну.

Грузини намагалися відігратися, але їхні зусилля були марними. На останніх хвилинах матчу після кутового гостей відбулася швидка контратака турків, яку результативно завершив Керем Актюркоглу. Таким чином, збірна Туреччини здобула важливу перемогу на старті чемпіонату Європи.

Євро-2024. Група F. 1-й тур

Туреччина - Грузія 3:1

Голи: Мюлдюр (25), Гюлер (65), Актюркоглу (90+7) - Мікаутадзе (32).

Читайте також: Тренер збірної Грузії розповів чого не вистачило його команді у матчі з Туреччиною

Португалія на останніх хвилинах вирвала перемогу у Чехії

785
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS