Поділитись:

Тренер збірної Грузії розповів чого не вистачило його команді у матчі з Туреччиною

Середа, 19 червня 2024, 00:10
189
0
0
Тренер збірної Грузії розповів чого не вистачило його команді у матчі з Туреччиною

Фото: Reuters

Головний тренер збірної Грузії Віллі Саньоль висловився про поразку в матчі 1-го туру групового етапу чемпіонату Європи — 2024 з Туреччиною. Нагадаємо, грузини зазнали поразки з рахунком 3:1.

«Програвати завжди неприємно, але я думаю, що моя команда може пишатися своєю грою і тим, як ми представляємо свою країну. Думаю, ми не поступилися супернику за кількістю створених моментів.

 

Вважаю, нам трохи бракувало таланту і досвіду. Але ми обов’язково станемо досвідченішими завдяки участі в подібних турнірах. Чим частіше ми будемо грати в таких матчах, тим сильнішими будемо ставати», — наводить слова Саньоля пресслужба УЄФА.

Забитими м’ячами у складі збірної Туреччини відзначилися Мерт Мюльдюр, Арда Гюлер і Керем Актюркоглу. У грузинів відзначився Жорж Мікаутадзе.

Національні команди Туреччини та Грузії на Євро-2024 виступають у групі F разом із Португалією та Чехією. Грузія вперше в своїй історії вийшла до фінальної частини чемпіонату Європи. Туреччина, у свою чергу, шостий раз вийшла до групового етапу турніру, а найкращим результатом для збірної є бронзові медалі Євро-2008.

Читайте також:

Відомий найкращий гравець матчу Туреччина - Грузія

Збірна Туреччини здобула перемогу в шаленому матчі із Грузією

Гюлер перевершив унікальне досягнення Роналду завдяки голу у ворота Грузії

189
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS