Поділитись:

Гравець збірної України плакав після матчу з Румунією

Вівторок, 18 червня 2024, 17:40
1034
0
4
Гравець збірної України плакав після матчу з Румунією

Фото: Google

Український спортивний функціонер Юрій Сапронов закликає до єднання та підтримки збірної України після поразки від Румунії (0:3) у першому матчі групового етапу Євро-2024.

Сапронов розкритикував емоційну реакцію деяких "експертів" у соцмережах:

«Учорашня стрічка вся у висловлюваннях футбольних «експертів». Просто ВСЯ країна Карли Анчелотті, Пепи Гвардіоли і Юргени Клоппи. Хайп. Хейт. Прямо бачу диван, надуті щоки, мізинцем комашки з носа, що витираються об штани, і пролиту каву на клавіатуру. На знищення. Дивовижно. Звідусіль марення, маячня та нісенітниця. Збірники розподілені ними по бригадах ЗСУ і відправлені на фронт. Стрільцями та кулеметниками. Сергія Реброва відправлено тренувати зачепилівський «Рефрижератор» у першість закарпатської водокачки».

Натомість він закликає до тверезої оцінки ситуації та підтримки команди:

«Алло! Це збірна нашої країни. Іншої немає. Це перший матч. Так, погано, дуже погано зіграли. Чому? Не знаю. Я не експерт і не тренер. Можливо, перегоріли, можливо, недооцінили суперника. Так, не було емоцій, боротьби насмерть за кожен метр поля і самовіддачі. Ще два матчі. Висновки буде зроблено, я впевнений. Я говорив телефоном із трьома гравцями, яких давно і добре знаю. Один із них плакав. Мужик плакав. Мужик! Вони пригнічені. Перестаньте хайпувати, хейтити, скиглити і скулити. Віримо в збірну! Віримо і сподіваємося! Їм потрібна наша підтримка! Вболіваємо за збірну України!».

Нагадаємо, 21 червня у 2-му турі групової стадії Україна поміряється силами зі збірною Словаччини, а на Румунію чекає зустріч із Бельгією.

Джерело: Facebook

Читайте також: 

Футболіст збірної Німеччини зламав руку вболівальнику (+ФОТО)

Українські арбітри працюватимуть на матчі Євро 2024 Данія – Англія

 

1034
0
Надрукувати
мітки:
4 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS