Поділитись:

Андрій Лунін: Хочу попросити вибачення у команди, у всіх

Понеділок, 17 червня 2024, 22:05
1092
0
0
Андрій Лунін: Хочу попросити вибачення у команди, у всіх

Андрій Лунін. Фото: УАФ

Воротар збірної України Андрій Лунін прокоментував поразку «синьо-жовтої» команди у першому турі Євро-2024 збірній Румунії (0:3).

«Я хочу вибачитися перед командою, перед усіма - перший гол моя помилка, з нього все почалось. Таке буває, просто технічна помилка, я нічого такого не бачу у цьому. Але результат на такому турнірі - всі самі розуміють.

Другий гол - прикро, що мені не було видно моменту удару, його блокували, не було видно, коли м'яч пролітав поруч з Забарним, здається. Такі голи... Хочу ще раз вибачитися. Потрібно готуватися до наступних матчів, сподіваюся, що ми зможемо виправитися. Ще нічого не закінчилося".

Голкіпер збірної України Андрій Лунін став третім футболістом Євро-2024, який допустив пряму результативну помилку у першому таймі гри.

«Ми не маємо вибору, потрібно швидко відновлюватися, перемикатися на наступний матч, робити все можливе й неможливе, щоб пройти далі. Я нічого не можу сказати про хлопців, вони доклали багато зусиль, вони боролися. Мені здається, що ключовою була помилка, а далі стало складніше. На цей момент нам потрібно готуватися до другого матчу, нам потрібні очки, на цьому етапі це все», - сказав Лунін.

Наступний матч на Євро-2024 збірна України зіграє 21 червня проти збірної Словаччини, початок о 19.00.

Джерело: ua.tribuna.com

Читайте також: 

Відома трансферна вартість усіх футболістів збірної України на Євро-2024

Михайло Мудрик визнаний "Левом матчу" Румунія — Україна

1092
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS