Поділитись:

Група України на Євро-2024: Бельгія мінімально програла Словаччині через два скасовані голи (+ВІДЕО)

Понеділок, 17 червня 2024, 20:58
266
0
0
Група України на Євро-2024: Бельгія мінімально програла Словаччині через два скасовані голи (+ВІДЕО)

Джерело фото: https://www.uefa.com/euro2024

Сьогодні, 17 червня, відбувся матч Євро-2024, групи Е, між збірними Бельгії та Словаччини. Поєдинок закінчився з рахунком 0:1.

Матч відбувся на Дойче Банк Парк, у Франкфурті.

Перший тайм розпочався з голу Словаччини. На 7 хвилині Іван Шранц опинився у потрібному місці в потрібний час, підібрав м'яч у штрафному майданчику та безжально відправив його низом під праву стійку воріт. Вердиктом VAR було підтверджено, що офсайду не було і гол зараховано! На 21 хвилині Бельгія могла зрівняти рахунок. Леандро Троссард завдав сильного удару по воротах словаків, проте шкіряний пролетів над поперечною.

Оборона Словаччини була непробивною, в результаті бельгійцям вдалося завдати лише да удари в площину воріт за всю першу половину матчу.

Другий тайм розпочався спокійно. За перші десять хвилин жодна зі збірних не створила бодай одного моменту. На 56 хвилині Белгія ожила та забила гол, однак рішенням арбітра взяття воріт було скасовано через офсайд. Цей момент немов став стимулом для бельгійців і вони провели ще декілька небезпечних атак, однак жодна з них не виявилася успішною.

Матч добігав кінця і от на 86 хвилині Ромеру Лукаку таки вдалося зрівняти рахунок. Луа Опенда знайшов у штрафному майданчику свого партнера по команді і той закрутив м'яч у лівий кут воріт. Однак у справу знову втрутився VAR та скасував гол через гру рукою безпосередньо перед взяттям воріт.

Матч закінчився мінімальною перемогою Словаччини.

Голи: Шранц 7'

Бельгія — Словаччина 0:1

Бельгія: Кастельс — Кастань, Фас, Дебаст, Карраско (Лукебакіо 84') — Мангала (Бакайоко 58'), Онана — Троссард (Тілеманс 74'), Де Брюйне, Доку (Опенда 84') — Лукаку

Словаччина: Дубравка — Ганцко, Шкріняр, Вавро, Пекарік — Дуда (Оберт 90+4'), Лоботка, Куцка — Гараслін (Суслов 70'), Боженік (Стрелец 70'), Шранц (Дюріш 81')

Попередження: Мангала 30', Тілеманс 76', Лукебакіо 85' — Шранц 41'

Читайте також:

Українські вболівальники (не) комічно відреагували на поразку національної збірної від Румунії (+МЕМИ)

Ребров пояснив поразку збірної України від Румунії

Степаненко: Нам треба виправляти ситуацію на полі, а не словами

Син президента Сербії намагався побитися з фанатами збірної Англії (+ВІДЕО)

266
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS