Поділитись:

Сидорчук поділився думками, що для нього означає Євро

Неділя, 16 червня 2024, 14:51
137
0
0
Сидорчук поділився думками, що для нього означає Євро

фото: https://www.instagram.com/sydorchuksergii/

Напередодні першого матчу збірної України на Євро-2024 півзахисник «синьо-жовтих» Сергій Сидорчук поділився думками про цей турнір у своєму Instagram.

«Кожен чемпіонат Європи для гравців збірної є особливим, бо ти представляєш Україну на великому турнірі. Для мене це вже третій турнір. Щоразу були різні відчуття сприйняття своєї присутності в складі збірної.

 

На першому Євро було більше емоцій, на другому - вже був певний досвід, зараз підходжу до цього Євро більш зріло і намагаюся насолоджуватися кожним днем підготовки, бо, можливо, цей турнір останній для мене як для гравця».

Також Сидорчук вважає, що збірна України є дуже сильною командою.

«Бачу зсередини, що в ментальному плані це найсильніша команда, і на папері, ймовірно, також. Але результати завжди мають більшу силу, ніж прогнози. Тому концентруємося на найближчому матчі та акумулюємо індивідуальне в командне. Нам це під силу. Зараз маємо класну синергію молодих та досвідчених гравців».

Сергій додав, що найголовніший акцент у цьому Євро - на Україну. Адже триває повномасштабне вторгнення, щодня гинуть люди. Тому важко зосереджуватись виключно на футболі, коли кожен бере телефон з думкою: «Чи все добре вдома».

«Ми маємо показувати найкращу гру, щоб дати людям можливість отримати позитивні емоції. Використовуємо усі можливості, аби ще раз нагадати світу про боротьбу за свободу та незалежність в Україні».

Читайте також: Брайтон встановив рекорд АПЛ, підписавши нового тренера (+ФОТО)

Леоненко: Так можуть говорити тільки «чайники»

137
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

GGBET

4,9
12К+ 50 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS