Поділитись:

Італійський гранд кинув виклик Атлетіко у боротьбі за Довбика

Четвер, 13 червня 2024, 16:16
176
0
0
Італійський гранд кинув виклик Атлетіко у боротьбі за Довбика

Джерело фото: https://www.instagram.com/p/C6eJJDGoF-M/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==

26-річний український форвард Артем Довбик, який блискуче виступає за Жирону та збірну України, став ласим шматочком для європейських грандів. Після чуток про інтерес з боку мадридського Атлетіко, італійський Наполі зробив офіційну пропозицію каталонському клубу.

Як повідомляє авторитетне іспанське видання AS, Наполі готовий викласти за Довбика 35 мільйонів євро. Ця сума відповідає трансферній вартості гравця згідно з Transfermarkt. Італійці чітко дали зрозуміти, що вкрай зацікавлені в українському форварді і бачать його у своєму складі.

Жирона вже заявила, що не розглядатиме пропозиції нижче 35 мільйонів. Для Наполі Довбик став пріоритетною трансферною ціллю. Неаполітанці вірять, що його стиль гри ідеально підійде для Серії А, і прагнуть бачити у своїх рядах найкращого бомбардира Ла Ліги минулого сезону.

Однак Довбик не в захваті від перспективи переходу до Наполі. Причиною вагань стала відсутність у італійців місця в єврокубках на наступний сезон. Жирона ж, навпаки, здобула право виступати в Лізі чемпіонів 2024/25.

Атлетіко, який також цікавиться Довбиком, наразі не робив офіційних пропозицій, залишившись на позначці в 25 мільйонах євро. Джерела, близькі до переговорів, стверджують, що мадридці не готові платити більше за цю суму.

Сезон 2023/24 став для Довбика тріумфальним: він здобув трофей "Пічічі" як найкращий бомбардир Ла Ліги, забивши 24 голи та віддавши 10 асистів у всіх турнірах за Жирону. Контракт Довбика з Жироною чинний до 30 червня 2028 року

Джерело: AS

Читайте також: В Італії Довбик отримав дуже кумедне прізвисько

Ярмоленко та Коноплянка хотіли прокинути між ніг Януковичу

Лікар збірної України розповів про травму Миколенка (+ВІДЕО)

Сергій Ребров очолив несподіваний рейтинг тренерів на Євро-2024

176
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

GGBET

4,9
12К+ 50 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS