Поділитись:

Німеччина - Шотландія: прогноз Конкурента на матч групового етапу Євро, 14 червня 2024

Автор: Аліна Тимченюк |
П'ятниця, 14 червня 2024, 07:20
192
0
0
Німеччина - Шотландія: прогноз Конкурента на матч групового етапу Євро, 14 червня 2024

фото: https://x.com/DFB_Team

14 червня у матчі-відкритті чемпіонату Європи 2024 року зіграють Німеччина й Шотландія. Початок гри - о 22:00 за київським часом.

Спрогнозуй переможця Євро ТУТ.

Німеччина

На шляху до фінальної частини чемпіонату Європи 2024 року збірна Німеччини була звільнена від відбіркових матчів, бо є господинею турніру.

У кінцевій товариській грі перед Євро-2024 Німеччина обіграла Грецію з рахунком 2:1. Перший тайм залишився за суперником, який зміг вразити ворота на 33-й хвилині. Але після перерви головний тренер Юліан Нагельсман зробив перестановки, які дозволили перевернути гру. Забитими м'ячами відзначилися Кай Гаверц, а вже під кінець зустрічі перемогу німцям приніс точний удар Патріка Гросса.

Раніше Німеччина зіграла внічию 0:0 з Україною і перемогла вдома Нідерланди (2:1).

Під керівництвом Юліана Нагельсманна збірна Німеччини останнім часом стає дедалі більш збалансованою і впевненою в собі.

Граючи в агресивній манері за схемою 4-3-3, команда часто виходить на поле з «хибною дев'яткою» в особі Кая Гаверца та активних інсайдів Джамала Мусіали й Флоріана Вірца, які постійно міняються місцями та заплутують оборону суперників.

Шотландія

Збірна Шотландії на шляху до фінальної частини Євро-2024 пробилася з непростої групи A, посівши друге місце з 17 очками й отримавши можливість відібратися безпосередньо до фінальної частини.

У попередній грі підопічні Стіва Кларка зіграли на своєму полі внічию зі збірною Фінляндії (2:2). Усі голи були забиті після перерви. Першими відзначилися шотландці, спочатку Госконен забив у свої ворота, а потім нападник Гартса Лоуренс Шекланд подвоїв перевагу. Але втримати її в підсумку не вийшло, Фінляндія в кінцівці вразила ворота двічі й уникла поразки.

До цього Шотландія перемогла Гібралтар (2:0) і поступилася Північній Ірландії (0:1).

Під керівництвом Стіва Кларка збірна Шотландії перетворилася на доволі боєздатний колектив, який чинить запеклий опір будь-якому супернику. Команді часто бракує класу на футбольному полі, але вона бере бойовитістю, віддаючи всі сили. Та й у складі є гравці, які перебувають на провідних позиціях в АПЛ (Робертсон, Гілмор, Мактоміней, Макгінн).

Статистика для ставок:

  • У 2015 році у відборі на Євро Шотландія вдома поступилася Німеччині з рахунком 2:3, а в гостях 1:2;
  • У трьох останніх матчах Німеччина виграла двічі, а також зіграла внічию.

Букмекери бачать фаворитом цієї гри збірну Німеччини - коефіцієнт 1.32

Ми теж думаємо, що Німеччина впевнено переможе:

Перемога Німеччини - 51%

Нічия - 32%

Перемога Шотландії - 17%

Читайте також: Шокуюча кількість людей прийшла подивитись на відкрите тренування збірної України (+ВІДЕО)

Яремчук розповів, кого з українських гравців вважає найбільш майстерними

192
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

GGBET

4,9
12К+ 50 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS