Поділитись:

Тьяго Мотта очолив Ювентус після тріумфального сезону з Болоньєю

Середа, 12 червня 2024, 20:20
131
0
0
Тьяго Мотта очолив Ювентус після тріумфального сезону з Болоньєю

Фото: ФК Болонья

Колишній півзахисник Інтера та ПСЖ Тьяго Мотта став новим головним тренером Ювентуса. 41-річний італієць замінить Массіміліано Аллегрі, якого звільнили після перемоги Юве в Кубку Італії над Аталантою через "певну поведінку, несумісну з цінностями клубу".

Мотта підписав трирічний контракт зі "Cтарою сеньйорою" після того, як минулого сезону сенсаційно вивів Болонью на третє місце в Серії А.

Очоливши "Россоблу" у 2022 році, Мотта привернув увагу атакувальним стилем гри та вмінням розвивати молоді таланти Болоньї.

«Я дуже радий розпочати нову главу на чолі такого великого клубу, як Ювентус.

 

Я дякую власникам та керівництву, які можуть бути впевнені у моїх амбіціях тримати прапор Ювентуса високо і радувати вболівальників», - сказав Мотта офіційному сайту клубу. 

За повідомленнями, Юве звертався до Мотти як до потенційного наступника Аллегрі ще за пів року до призначення. "Стара сеньйора" звільнила Аллегрі після перемоги в Кубку Італії, заявивши про його відхід через "певну поведінку, несумісну з цінностями Ювентуса".

Мотта виграв 18 з 37 матчів ліги цього сезону, допомігши Болоньї вперше кваліфікуватися до Ліги чемпіонів. Востаннє клуб брав участь у найпрестижнішому єврокубковому турнірі в сезоні 1964-65, програвши тоді в попередньому раунді Андерлехту в серії пенальті.

 

Читайте також: Тоттенгем розірвав контракт із найдорожчим гравцем в історії клубу

Зінченко: У епізоді з Миколенком я був дійсно злий

Миколенко: Я був розлючений через травму на рівному місці

Шахтар потрапив до топу клубів за кількістю гравців на Євро-2024

131
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

GGBET

4,9
12К+ 50 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS