Поділитись:

Україна розгромила Молдову у останньому матчі перед Євро-2024

Вівторок, 11 червня 2024, 20:56
490
1
0
Україна розгромила Молдову у останньому матчі перед Євро-2024

Джерело фото: УАФ

Сьогодні, 11 червня, відбувся товариський матч між збірними України та Молдови. Поєдинок закінчився з рахунком 4:0.

Перший тайм розпочався з голу збірної України. На 2 хвилині Роман Яремчук підібрав м'яч у штрафному майданчику та переграв голкіпера ударом під ліву стійку воріт. Цей успіх немов подарував крила українцям змусивши їх знову і знову йти в атаку. На жаль кожен момент закінчувався невдало - бракувало успішної реалізації. Збірна Молдови час від часу перехоплювала м'яч та намагалася дібратися до ворот "синьо-жовтих", однак це траплялося рідко і ніколи не мало успіхів. На 26 хвилині Віталій Миколенко опинився на газоні, отримавши травму. Суддя зупинив гру, щоб лікарі змогли надати йому медичну допомогу. В результаті епізоду, на 30 хвилині Ребров був змушений провести заміну захисника, адже він був не в стані продовжити гру. На 43 хвилині Георгій Судаков чудово виконав свою роботу, відігравши важливу роль у взятті воріт. Він виклав м'яч під удар Віктору Циганкову, який з пострілу в правий нижній кут воріт подвоїв рахунок. На перерву команди пішли з рахунком 2:0 на користь збірної України.

Другий тайм також розпочався з гола збірної України. На 49 хвилині Артем Довбик знайшов вільний простріл у штрафному майданчику та спрямував м'яч у нижній правий кут воріт, замкнувши передачу, яку виконав Геогрій Судаков. Вже через шість хвилин "синьо-жовті" відправили ще один м'яч у ворота молдаван. На 55 хвилині Георгій Судаков опинився вільним у штрафному майданчику завдяки передачі, яку віддав Артем Довбик і, безпомилково, відправив шкіряного у сітку воріт. Збірна України знову і знову йшла в атаку, намагаючись забити вп'яте, однак матч так і закінчився з рахунком 4:0.

Україна — Молдова 4:0

Голи: Яремчук 2', Циганков 43', Довбик 49', Судаков 55'

Україна: Лунін — Миколенко (Зінченко 30'), Матвієнко, Забарний, Конопля — Шапаренко (Маліновський 78'), Судаков, Степаненко (Бражко 68') — Мудрик (Зубков 68'), Яремчук (Довбик 46'), Циганков (Ярмоленко 68')

Молдова: Райлян — Кожокару, Крачун, Бабогло, Посмак (Мудрак 61'), Рябчук — Раце (Богачук 78'), Йоніце (Постолаки 46') — Моцпан (Стине 46'), Ніколаєску (Клещенко 61'), Дамашкан (Каймаков 46')

Попередження: Ярмоленко 73', Конопля 84'

Читайте також:

Судаков добив збірну Молдови, забивши четвертий гол (+ВІДЕО)

Артем Довбик довів рахунок до розгромного у матчі проти Молдови (+ВІДЕО)

Циганков забив фантастичний гол у ворота Молдови, подвоївши рахунок (+ВІДЕО)

Ключовий захисник збірної України отримав травму у матчі проти Молдови. Оновлено (+ВІДЕО)

Яремчук забив швидкий гол на другій хвилині у ворота Молдови (+ВІДЕО)

490
1
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS