Поділитись:

Україна - Молдова: прогноз Конкурента на товариський матч 11 червня 2024

Автор: Іван Чирко |
Вівторок, 11 червня 2024, 10:08
227
0
0
Україна - Молдова: прогноз Конкурента на товариський матч 11 червня 2024

фото УАФ

Вже 17 червня збірна України матчем з Румунією стартує на Євро-2024. Сьогодні ж  наша команда проведе завершальний спаринг на зборі перед турніром. Суперник у нас далеко не найстатусніший, але Молдова вміє псувати нерви своїм опонентам та й до виходу на Євро вона була, як ніколи, близькою. Старт матчу заплановано о 19:00 за київським часом.

Зірвати джекпот можна тут

Молдова

"Триколірні" ніколи не грали на Євро, або Чемпіонатах світу та займають 153 місце в рейтингу ФІФА, але це досить неприємний суперник, що на собі відчули конкуренти Молдови у кваліфікації до Євро-2024. Там команда Клещенка фінішувала четвертою у групі, але до останнього туру боролась за вихід на Євро. Проте в ньому програла Чехії (0-3) і мрії про дебютний вихід на континентальний форум так і залишились мріями. Та все ж "триколірних" точно запам'ятали, особливо в Польщі, яка вдома зіграла з ними внічию (1-1), а на виїзді перемагала з рахунком 2-0 по ходу матчу, але в підсумку програла 2-3. Тому недооцінювати наших сьогоднішніх суперників точно не варто.

Україна 

"Синьо-жовті" після поразки від Польщі (1-3) потренувались у Варшаві, а вчора прилетіла до Кишинева, де й відбудеться сьогоднішній матч. Попри поразку настрій у команді хороший і, що головне, всі здорові та готові грати. Тому чекаємо на полі максимально наближений склад до того, який гратиме на Євро-2024. Тим більше, що всі викликані на збір польові виконавці отримали ігровий час у попередніх матчах. Щодо воротарів, то сьогодні у воротах точно зіграє Лунін, а тому всі 26 футболістів, які у заявці національної збірної на Євро зіграють у спарингах.

Окрім того, сьогодні українцям варто було б здобути позитивний результат для гарного настрою і впевненості в собі перед виїздом до Німеччини. Статус суперника дозволяє це робити, бо якби себе не проявляла Молдова у кваліфікації до Євро, але в класі вона сильно поступається нашій команді та й історія протистоянь із "триколірними" на нашому боці: 5 матчів, 3 перемоги та 2 нічиї.

Отримати круті бонуси можна тут.

Букмекери бачать фаворитом цієї гри збірну України - коефіцієнт 1.42

Ми теж думаємо, що Україна впевнено переможе:

Перемога Молдови - 5%

Нічия - 24%

Перемога України - 71%

Читайте також:

Відомо, скільки може заробити Україна за Євро-2024

Ребров: Молдова - це дуже міцна команда

Головний тренер збірної України: Я дам можливість грати всім футболістам

227
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

GGBET

4,9
12К+ 50 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS