Поділитись:

Миколенко: Розберемо помилки і більше не будемо їх повторювати

Неділя, 09 червня 2024, 13:22
247
0
0
Миколенко: Розберемо помилки і більше не будемо їх повторювати

Фото: УАФ

Захисник збірної України Віталій Миколенко поділився своїми враженнями від матчу з Польщею (1:3), який відбувся 7 червня у Варшаві.

Миколенко пропустив частину сезону через травму, але вийшов на поле в другому таймі товариського матчу. Він зазначив, що не був готовий до гри на 100%, але все ж таки отримав важливу ігрову практику перед Євро-2020.

«Почувався я непогано, але є інші деякі проблеми, не пов’язані з моєю травмою, і був невеликий дискомфорт. Тож до цієї гри я був готовий не на 100 відсотків.

 

Звичайно. Згідно з планом тренерського штабу, я мав отримати в цьому матчі деякий ігровий час. Провів на полі 45 хвилин, це достатньо. Я міг зіграти більше, але проблеми мені трохи завадили. Утім, я радий і тому, що зіграв 45 хвилин — це дуже важливо для моєї фізичної підготовки перед Євро. Я щасливий, що повернувся в поле.

 

Так. Два голи зі стандартів — це дуже велика проблема. Але я впевнений, що ми розберемо ці помилки і більше не будемо їх повторювати.

 

Ще один гол у наші ворота був із подачі. Цей м’яч теж був важким для голкіпера. Повторюся, ми розберемо наші помилки, продовжимо йти далі й готуватися до товариського матчу з Молдовою», - сказав Миколенко.

Джерело: Взбірна

Читайте також: Маліновський відзначив лідерські якості Сидорчука: Промова перед Ісландією зачепила всіх

Основний гравець збірної Бельгії може пропустити матч з Україною через травму

Маліновський про реакцію Реброва після поразки від Польщі: Він був дуже розлючений

Захисник збірної України: У групі виграємо всі матчі та вийдемо до плей-оф Євро

 

247
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS