Поділитись:

Куртуа емоційно подякував Луніну за чудовий сезон

Неділя, 09 червня 2024, 11:39
376
0
0
Куртуа емоційно подякував Луніну за чудовий сезон

Фото: Реал Мадрид

Голкіпер мадридського Реала Тібо Куртуа повернувся на поле після травми і подякував усім, хто його підтримував у цей складний час. Він також висловив слова вдячності своєму одноклубнику Андрію Луніну, який чудово впорався з роллю першого номера команди, поки Куртуа був травмований.

«Це був дуже довгий і важкий рік, але я дуже вдячний за підтримку роздягальні, моїх товаришів по команді, медичного персоналу, тренерів і вболівальників. Я дуже щасливий. Я зміг завершити сезон із п'ятьма сухими матчами, це було дуже добре.

 

Однак, коли я не грав, то був спокійним. Я думаю, що Андрій Лунін провів чудовий сезон, і ми повинні йому подякувати, я знав, що з ним усе гаразд».

Лунін зіграв за Реал 31 матч у всіх офіційних турнірах поточного сезону, пропустивши 32 м'ячі і 12 разів зберігши свої ворота "сухими". Завдяки його вдалій грі мадридський клуб здобув перемогу в Ла Лізі та Лізі чемпіонів.

Український голкіпер знову довів, що є одним із найкращих у своєму амплуа і готовий конкурувати за місце в основі Реала з самим Куртуа.

Джерело: Sport.es

Читайте також: Реал Мадрид просить за Луніна захмарну суму

Збірна Хорватії здобула історичну перемогу над Португалією (+ВІДЕО)

Захисник збірної України: У групі виграємо всі матчі та вийдемо до плей-оф Євро

Маліновський про реакцію Реброва після поразки від Польщі: Він був дуже розлючений

376
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS