Поділитись:

Іспанія розгромила Північну Ірландію напередодні Євро (+ВІДЕО)

Неділя, 09 червня 2024, 09:15
174
0
0
Іспанія розгромила Північну Ірландію напередодні Євро (+ВІДЕО)

Джерело фото: https://www.instagram.com/p/C7-K6wwIKAi/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==

Збірна Іспанії впевнено завершила підготовку до Чемпіонату Європи, розгромивши Північну Ірландію з рахунком 5:1 на стадіоні Естаді Мальорка Сон Мойкс у Пальмі. Таким чином, "Ла Роха" вже виграла шостий домашній матч поспіль проти команд-членів УЄФА, починаючи з вересня 2022 року.

Цікаво, що вже на другій хвилині гри гості з Північної Ірландії вийшли вперед завдяки точному удару головою Даніеля Балларда після штрафного. Але радість тривала недовго. Педрі вже на 12 хвилині зрівняв рахунок, а ще через 6 хвилин Альваро Мората вивів господарів поля вперед, ефектно замкнувши головою простріл Хесуса Наваса.

До перерви Іспанія повністю домінувала на полі і забила ще два голи. Спочатку Педрі оформив дубль, добивши передачу Ніко Вільямса, а потім Фабіан Руїс добив м'яч у ворота після прострілу Ламіна Ямала.

Другий тайм пройшов за перевагою Іспанії, але без особливої гостроти. Єдиний м'яч на 60-й хвилині забив Мікель Оярсабаль після передачі Ямала за рахунок рикошету від Балларда. Північна Ірландія за весь другий тайм так і не змогла серйозно загрозити воротам суперника.

Таким чином, збірна Іспанії впевнено йде на Євро, де їхнім першим суперником буде Хорватія, а Північна Ірландія зіграє лише товариський матч з Андоррою, а потім аж до вересня чекатиме на офіційні матчі Ліги націй УЄФА.

Іспанія – Північна Ірландія 5:1

Голи: Педрі, 12, 29, Мората, 18, Руїс, 35, Оярсабаль, 60 – Баллард, 2

Читайте також: Бразилія вирвала перемогу у Мексики завдяки голу на останніх хвилинах (+ВІДЕО)

Модріч зустрівся з Моурінью та поділився зворушливою світлиною (+ФОТО)

Зідан прокоментував перехід Мбаппе в Реал

Унаї Емері особисто веде переговори про трансфер Луніна до Астон Вілли

174
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS