Поділитись:

Бразилія вирвала перемогу у Мексики завдяки голу на останніх хвилинах (+ВІДЕО)

Неділя, 09 червня 2024, 08:26
273
0
0
Бразилія вирвала перемогу у Мексики завдяки голу на останніх хвилинах (+ВІДЕО)

Джерело фото: https://www.instagram.com/p/C7-wJ4zNqtC/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==

Збірна Бразилії здобула драматичну перемогу над Мексикою з рахунком 3:2 завдяки голу-хитрості 17-річного Ендріка на останніх хвилинах матчу. Ця перемога дозволила бразильцям продовжити свою безпрограшну серію проти Мексики (4 перемоги та 1 нічия).

Гра почалася вдало для п'ятиразових чемпіонів світу. Вже на п'ятій хвилині Андреас Перейра розвів оборонців суперника і впевнено пробив повз воротаря мексиканців. Мексика довгий час не могла знайти свій ритм в атаці, але під кінець першого тайму все ж таки створила декілька моментів біля воріт Аліссона.

Другий тайм розпочався за схожим сценарієм. Вже на дев'ятій хвилині після перерви Габріел Мартінеллі подвоїв перевагу Бразилії, замкнувши простріл Яна Коуто. Здавалося, що доля матчу вирішена, проте на 73-й хвилині Хуліан Кіньйонес скоротив відставання. А за дві хвилини до кінця основного часу матчу Мексика зуміла зрівняти рахунок завдяки голу Мартінеса.

Здавалося, що командам доведеться задовольнитися нічиєю, але на 96-й хвилині відбувся вирішальний момент. Ендрік, який нещодавно отримав легендарну дев'ятку збірної Бразилії, виграв повітряну дуель після подачі Вінісіуса Жуніора і приніс перемогу своїй команді.

Мексика – Бразилія – 2:3

Голи: Кіньонес, 73, Мартінес, 90+3 – Перейра, 5, Мартінеллі, 54, Ендрік, 90+6

Читайте також: Піхальонок з дитинства мріяв про Динамо: зворушлива історія від батька гравця

Іспанія та Північна Ірландія забили 6 голів на двох у товариському матчі

Церемонія відкриття Євро-2024 відбудеться без феєрверків

273
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

GGBET

4,9
12К+ 50 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS