Поділитись:

Евертон Миколенка продадуть американському мільярдеру

Субота, 08 червня 2024, 16:13
272
0
0
Евертон Миколенка продадуть американському мільярдеру

Джерело фото: https://dailysports.net/

Після провалу угоди з продажу контрольного пакета акцій Евертона компаніям 777 Partners та Blue Heaven Holdings Limited нинішній власник Фархад Мошірі продовжив пошуки потенційних покупців.

Ліверпульські бізнесмени Енді Белл та Джордж Даунінг були готові піти на цей крок, але спочатку їм завадили фінансові обмеження. Однак, як повідомляє Daily Mail, американський мільярдер Майкл Делл вирішив це питання для них.

Белл та Даунінг є одними з п’яти сторін, зацікавлених у придбанні контрольного пакету акцій над Гудісон Парк після невдалої заявки 777 Partners. Вони прагнуть завершити угоду протягом тижня.

Белл є засновником інвестиційного гіганта AJ Bell, тоді як компанія Даунінга досягла значних успіхів у будівництві та нерухомості.

Додавання Майкла Делла до їхньої команди допомогло переконати Мошірі в їхній серйозності, потенційно дозволивши завершити угоду до початку сезону 2024/25.

Делл, засновник однойменної компанії Dell Technologies, є видатною фігурою в індустрії обчислювальної техніки з 1980-х років, а зараз компанія оцінюється в 95 мільярдів фунтів стерлінгів.

Джерела, близькі до Мошірі, описують переговори як просунуті, хоча інші високопоставлені особи в клубі залишаються обережними щодо швидкого підтвердження, знаючи про інших претендентів, включаючи MSP Sports Capital.

Читайте також:

Нападник Динамо креативно освідчився дівчині (+ВІДЕО)

Поворознюк розкрив причину зникнення Дніпра

Лідер Польщі пропустить Євро-2024 через травму, отриману в матчі з Україною

272
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS