Поділитись:

Поворознюк розкрив причину зникнення Дніпра

Субота, 08 червня 2024, 13:40
1284
0
0
Поворознюк розкрив причину зникнення Дніпра

Фото із соцмереж

Олександр Поворознюк, власник ФК Інгулець, поділився своїми знаннями про те, чому Ігор Коломойський припинив існування Дніпра та яку роль у цьому відіграв Хуанде Рамос.

Дніпро припинив своє існування у 2019 році, хоча ще за чотири роки до цього клуб грав у фіналі Ліги Європи 2014/15, де програв Севільї (2:3).

За словами Поворознюка для YouTube-каналу BurBuzz, причиною краху Дніпра стали розбіжності між Коломойським та Рамосом, який тоді тренував команду.

«Ситуація була така: тренер [Хуанде] Рамос приносить список, кого він хоче бачити з футболістів, Беня все йому купує, а він з кожного гравця бере відкати. Беня про це дізнався», - розповів Поворознюк.

Виникла заборгованість перед Рамосом, але після його звільнення тренер погодився пробачити борг, якщо Коломойський не буде вимагати повернення коштів, отриманих від продажу гравців.

«Той відповів: «Ні, я буду вимагати все». Коломойський каже: «Ну я не буду віддавати тобі їх принципово». Він дуже принципова людина, наскільки я розумію. Він говорив: «Я хоч Дніпро поховаю, але гроші тобі не віддам». Він так і зробив. Це чутки, що люди мені казали, але це близько до правди», - пояснив Поворознюк.

На його думку, Рамос зрадив Коломойського, взявши відкати з трансферів.

«Він вже пішов на принцип. Виконав усі його забаганки, купив футболістів, заплатив гроші, а той потім з гравців брав відкати. Це те, що люди говорять», - підсумував президент Інгульця.

Нагадаємо, що Рамос очолював Дніпро з 2010 по 2014 роки. Під його керівництвом команда провела 139 матчів, здобувши 80 перемог, 29 нічиїх та 30 поразок. Після Рамоса головним тренером Дніпра став Мирон Маркевич, який вивів клуб до фіналу Ліги Європи.

Джерело: YouTube-канал BurBuzz

Читайте також: Унаї Емері особисто веде переговори про трансфер Луніна до Астон Вілли

Піхальонок з дитинства мріяв про Динамо: зворушлива історія від батька гравця

Авторитетне видання виділило гравця збірної України, який може підкорити Євро-2024

1284
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS