Поділитись:

Збірна України не змогла обіграти Польщу у товариському матчі

П'ятниця, 07 червня 2024, 23:41
248
0
0
Збірна України не змогла обіграти Польщу у товариському матчі

Джерело фото: УАФ

Сьогодні, 7 червня, відбувся товариський матч між збірними України та Польщі. Поєдинок закінчився з рахунком 1:3.

Перший тайм розпочався з травми. На другій хвилині рефері дав свисток, сигналізуючи про пошкодження Аркадіуша Міліка, який не зможе далі продовжити гру. З перші п'ятнадцять хвилин збірна Польщі завдала шість ударів по воротах України, два з яких виявилися успішними. На 11 хвилині Себастьян Валукєвич спрямував м'яч низом по центру воріт, не залишивши шансів Бущану. Вже через чотири хвилини Пйотр Зелінський пробив здалеку у правий нижній кут воріт. На табло 0:2 на користь поляків. Збірна України не розгубилася та спробувала перетягнути ініціативу на свою користь. Було створено декілька моментів, однак, на жаль, вони не були успішними. Натомість поляки зуміли забити втретє. На 30 хвилині Тарас Романчук - українець за походженням - завдав удару головою, в результаті чого м'яч залетів під праву стійку, за спину Бущана. Здавалося надію втрачено, однак на 41 хвилині форвард України Артем Довбик здійснив ривок, отримавши блискучу передачу та прицільно пробив, перегравши воротаря поляків. М'яч влучив у правий нижній кут воріт. На табло 1:3.

Другий тайм розпочався з активних дій з боку збірної України. На 58 хвилині Артем Довбик міг робити дубль, однак його удар зупинив один з гравців оборони Польщі. Українці поставили собі за мету відігратися та створили ще декілька моментів, проте не змогли їх до кінця реалізувати. На 71 хвилині Михайло Мудрик, тільки-но вийшовши на заміну, підхопив м'яч та пробив по воротах, але спрямував шкіряного високо над поперечиною. Декількома хвилинами пізніше збірна Польщі могла забити вчетверте, але Георгій Бущан видав непоганий сейв, не дозволивши Адаму Букса закінчити задумане. Впродовж 79 хвилини українці створили два фантастичні та дуже небезпечні моменти, проте проблема знову виникла на етапі фінальної реалізації. Заключні хвилини матчу були запальними - обидві збірні намагалися забити ще хоча б раз, але їм не вдалося цього зробити. В результаті матч закінчився з рахунком 1:3.

Україна — Польща 1:3

Голи: Довбик 41' — Валукєвич 11', Зелінський 16', Романчук 30'

Україна: Бущан — Миколенко (Зінченко 46'), Бондар, Таловєров, Тимчик — Сидорчук, Судаков (Шапаренко 81'), Маліновський (Михайличенко 70') — Зубком (Мудрик 70'), Довбик (Ванат 77'), Ярмоленко (Циганков 70')

Польща: Скорупський — Валукєвич (Берешинський 61'), Саламон, Ківьор — Скурас, Зелінський (Левандовський 61'), Романчук (Модер 61'), Залевський (Пихач 72') — Букса, Шиманський, Мілік (Урбанський 5' (Калузінський 61'))

Попередження: Тимчик 49', Маліновський 56', Таловєров 86'

Читайте також:

Артем Довбик забив фантастичний гол у ворота збірної Польщі (+ВІДЕО)

Баварія знову почала "полювання" на півзахисника одного з клубів Прем'єр-ліги

Ексволинянин забив у ворота України, граючи за Польщу (+ВІДЕО)

248
0
Надрукувати
мітки:
0 коментарів

Slots City

5,0
200К + 500FS

slotoking

4,9
125К+ 500 FS

PIN-UP

5,0
200К + 250 FS